Επιλογή Σελίδας



Ο Θερμαϊκός Κορινού ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με τον ΓΑΣ Σβορώνου, σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, επικρατώντας με 1-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Οι Κορινιώτες έφτασαν τους 23 βαθμούς και παρέμειναν ισόβαθμοι με την ΠΑΕ Ποντίων, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας ενώ ο ΓΑΣ έμεινε στους 12 βαθμούς και παρέμεινε στην 8η θέση στην οποία τον έφτασαν ΑΕ Περίστασης και Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη.

Η ομάδα του Κορινού ήταν καλύτερη στο α’ μέρος και η υπεροχή της καρποφόρησε στο 35′ όταν ο Μυστρίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Κουτλουμπάσης βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, για να πάρει το ριμπάουντ ο Καραχαλίδης και να τη στείλει με κεφαλιά στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα παρότι οι Σβορωνιώτες προσπάθησαν να πάρουν έστω τον βαθμό και παραλίγο να το πετύχαιναν στο 87′ όμως ο Ταγκαλίδης έδιωξε σωτήρια τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή, έπειτα από κεφαλιά του Μπέλπα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλσνίδης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Ανδρέου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Τσιλεγκερίδης, Πολυχρονιάδης, Ταγκαλίδης, Αντωνιάδης, Νταντίνης, Αποστολίδης, Πιατίδης, Α. Κατσούλης (49′ Πολυτίδης), Μυστρίδης (89′ Αρσένης), Παρδάλης, Καραχαλίδης (46′ Κ. Καραμανώλας).
ΓΑΣ Σβορώνου: Κουτλουμπάσης, Τζήκας, Δήμος, Ασλανίδης, Ν. Βούλγαρης, Αβριωνίδης, Ζώβληκας, Χατζηθεοδωρίδης, Λαδένης (75′ Γουλιόπουλος), Ελισιάδης, Μπέλπας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This