Επιλογή Σελίδας



Αλύγιστη Εθνική Γυναικών απέναντι στην Ιρλανδία και παραμένει ζωντανή. Τα κορίτσια του Αντώνη Πριόνα έμειναν όρθια απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα των Έιρε, κάνοντας το τελικό 1-1 στο 93′ της αναμέτρησης και δεν άφησαν τις δεύτερες Ιρλανδές να αυξήσουν τη διαφορά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το +3.

Οι ανεβασμένες ελληνίδες παίκτριες στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν για να φέρουν στα ίσια το σκορ, το οποίο είχε ανοίξει μόλις στο 13′ η Μπάρετ για τις φιλοξενούμενες και βρήκαν την μεγάλη πρωταγωνίστρια τους σε μια αλλαγή του coach Πριόνα. Η Αναστασία Σπυριδωνίδου, που αγωνίζεται στην ισπανική Σαραγόσα, πέρασε στο 83΄ στη θέση της Μωραΐτου και μετά από δέκα λεπτά, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το καθοριστικό τέρμα, με όμορφο σουτ που άφησε ανήμπορη την γκολκίπερ Χούριχαν να αντιδράσει.

Έτσι, η Ελλάδα με τον βαθμό έφτασε τους τέσσερις συνολικά σε τρία ματς και βρίσκεται στην τρίτη θέση του 9ου ομίλου, με την Ιρλανδία να είναι 2η με επτά.

Σημειώνεται ότι η πρόκριση στο Euro 2021 εξασφαλίζεται είτε μέσω της πρώτης θέσης, είτε ως μία από τις τρεις καλύτερες δεύτερες των ομίλων.

Ελλάδα (Πριόνας): Παπακωνσταντίνου, Γκάτσου, Σίδηρα, Χατζηγιαννίδου, Κυδωνάκη (61′ Σαρρή), Κακαμπούκη (70′ Καλδαρίδου), Μάρκου, Κυνοσσίδου, Μωραΐτου (83′ Σπυριδωνίδου, Χατζηνικολάου, Κοκοβιάδου.

Ιρλανδία (Πόου): Χούριχαν, ΜακΚαμπ, Κουίν, Κάλντουελ, Ράσελ (46′ Κίναν), Φιν, Φέιχι, Κίρναν, Γουίλαν, Μπάρετ (82′ Ρος), Ο’ Σάλιβαν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This