Επιλογή Σελίδας



Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Δίας Δίου πάλεψε στα ίσα απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων, εκτός έδρας, όμως ηττήθηκε με 1-0 από ένα γκολ του Γαρυφαλλόπουλου στο 61′. Η ομάδα της Πιερίας είχε τις ευκαιρίες να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί όχι και τη νίκη, αλλά στο τέλος αυτοί οι χαμογέλασαν ήταν οι Καρδιτσιώτες που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Πιερικό.

Ο Δίας “άγγιξε” το 0-1 στο 23′ όταν ο Παπαστεργίου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Σταυράκη, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία έσκασε πάνω στη γραμμή, ενδεχομένως και εντός τέρματος, με τον διαιτητή πάντως να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 40′ μετά από εκπληκτική ομαδική συνεργασία ο Τοπαλίδης έδωσε στον Καλαμπάκα, αυτός έβγαλε τον Παναγιωτίδη τετ α τετ με τον Σταυράκη αλλά το πλασέ του παίκτη του Δία κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Σταυράκη.

Στο 59′ ο Παπαστεργίου “τρύπησε” την άμυνα των γηπεδούχων βγάζοντας πάσα στον Α. Παναγιωτίδη που έκανε την κοντινή προβολή αλλά ο Σταυράκης απέκρουσε.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 61′ ο Γαρυφαλλόπουλος με κεφαλιά στην “καρδιά” της άμυνας του Δια.

aos dias1

ΑΟ Σελλάνων: Σταυράκης, Μετούσι, Τζανής, Χαϊδάρης, Παπαγεωργίου (84′ Παπαδόπουλος), Λούγκος, Τζέκος, Μπιτέλης (90’+2′ Τζέλλος), Γαρυφαλλόπουλος (81′ Τζουμάκης), Καλφούντζος, Κοντός (63′ Μπακράτσας).
Στον πάγκο: Ι. Γκαντής, Τζάγκας, Μακρής.

aos dias1

Δίας Δίου: Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος (84′ Μαυρίδης), Τοπαλίδης, Ευαγγελόπουλος (78′ Νάκας), Καλαμπάκας (90’+2′ Τσουρέκας), Παναγιωτίδης, Παπαστεργίου (73′ Μανίκας).
Στον πάγκο: Μητακίδης, Μπακούρας, Κορινιώτης.

aos dias1

Pin It on Pinterest

Shares
Share This