Επιλογή Σελίδας



Δυο πολύτιμους βαθμούς όσον αφορά στην “κούρσα” της κορυφής άφησε η ΑΕ Καρίτσας στην Τσαριτσάνη, μένοντας στο 1-1 με τον τοπικό Οικονόμο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι Καριτσιώτες που βρέθηκαν να χάνουν μόλις στο 2′ από γκολ του Τόλιου, αντεπιτέθηκαν, κι αφού έχασαν πέναλτι με τον Αλεξίου, ισοφάρισαν με τον Κυρτέγο στο 31′, έχοντας στη συνέχεια και δυο δοκάρια με τον Κυρτέγο στο 34′ και τον Κόλα στο 67′. Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι με τον Καραλούλη στο 34′

Πλέον οι “κιτρινόμαυροι” απέχουν 5 βαθμούς από την κορυφή όπου βρίσκονται Πιερικός και ΑΟ Σελλάνων, υποχωρώντας στην 4η θέση του πίνακα, ισόβαθμοι με τον Ατρόμητο Παλαμά στους 8 βαθμούς, και την επόμενη Κυριακή υποδέχονται τον Πιερικό.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Τόλιος, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπάμη, νίκησε από κοντά τον Ράντο και έκανε το 1-0 για τον Οικονόμο.

20′ Χαμένο πέναλτι για την ΑΕ Καρίτσας με τον Αλεξίου. Ο Μπάμης βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και ο διαιτητής Τσιμεντερίδης υπέδειξε το πέναλτι. Ο Αλεξίου όμως νικήθηκε από τον Νούσια, με το 1-0 να παραμένει.

31′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από σέντρα του Τροΐρη, ο Κυρτέγος με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΕ Καρίτσας.

34′ Σουτ του Κυρτέγου, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι των Θεσσαλών.

35′ Σουτ του Καραλούλη, η μπάλα στη συμβολή της εστίας του Ράντου.

46′ Ο Γκαμπέτας τροφοδότησε τον Τόλιο, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε πάνω από την εστία του Ράντου.

67′ Ο Γκίκα εκτέλεσε φάουλ από αριστερά όμως η μπάλα χτύπησε στο  οριζόντιο δοκάρι του Νούσια.

75′ Γυριστό σουτ του Κυρτέγου, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νούσια.

79′ Σουτ του Μπάμη, ο Ράντος εξουδετέρωσε την προσπάθεια.

81′ Σουτ του Λαγδάρη, η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Νούσια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τους Μπαλιάκα (Κοζάνης) και Μανασή (Τρικάλων).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Μπάμης (15′) και Φλώρος (66′) του Οικονόμου και οι Κωτσιόπουλος (37′) και Τροΐρης (48′) της ΑΕ Καρίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιάννης Τσακμακίδης):
 Νούσιας, Δραγατσίκης, Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Φλώρος, Αργύρης, Καραλούλης (46′ Γκαμπέτας), Μπαλογιάννης (81′ Χρυσοστόμου), Τόλιος (88′ Μουλτσιάς).

Α.Ε. Καρίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ράντος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Δημητρουλόπουλος, Τροΐρης, Ζαφειρίδης, Γκίκα (88′ Μητράκας), Κυρτέγος, Αλεξίου (51′ Συρράκος), Βουκομάνοβιτς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This