Επιλογή Σελίδας

Του Σούλη Μέζου

Με τα προβλήματα της άπνοιας να συνεχίζονται στην Ενοσίμα, σήμερα ολοκληρώθηκαν δύο ιστιοδρομίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της κατηγορίας των 470.

Δεύτερη μέρα των αγώνων η σημερινή και ενώ θα έπρεπε να έχουν διεξαχθεί συνολικά έξι ιστιοδρομίες, έχουμε μείνει στις δύο με τους ιστιοπλόους να ταλαιπωρούνται αρκετά από τη μεγάλη αναμονή.

Μετά κόπων έγιναν τουλάχιστον δύο σε άνδρες και γυναίκων για να καταγραφούν τα πρώτα αποτελέσματα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Στις γυναίκες, Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου ξεκίνησαν καλά με 5η θέση, όμως στη δεύτερη ιστιοδρομία ολοκλήρωσαν 20ες και στη γενική είναι στη 10η θέση με 25 βαθμούς. Βέβαια την 20αρα θα μπορέσουν να την ξεφορτωθούν αύριο, αν έχει αέρα και τα πάνε καλύτερα. Το δεύτερο γυναικείο πλήρωμα, οι Αριάδνη Σπανάκη – Μυρτώ Παπαδοπούλου είχαν δύο 24ες θέσεις και βρίσκονται στην 25η της γενικής.

Στους άνδρες όπου υπάρχει και το ενδιαφέρον της Ολυμπιακής πρόκρισης με διαθέσιμα τέσσερα εισιτήρια, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής είχαν μέτριο ξεκίνημα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κατέγραψαν 18η και 13η θέση και βρίσκονται στην 20ή της γενικής έχοντας μπροστά τους Ούγγρους, Ρώσους, Ταϊλανδούς, Γερμανούς, Κινέζους, Νοτιοκορεάτες και Ελβετούς, όλοι τους αντίπαλοι για τα τέσσερα Ολυμπιακά εισιτήρια. Βέβαια οι διαφορές είναι μικρές και αύριο μπορούν να ανατραπούν όλα καθώς όπως προείπαμε είναι ακόμα πολύ νωρίς. Το δεύτερο ελληνικό πλήρωμα (Βασίλης Παπουτσόγλου, Γιάννης Οερφανός) με 22η θέση και ποινή 27 θέσεων στη δεύτερη ιστιοδρομία έχει μείνει στην 47η θέση.

Πηγή: Sports Feed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This