Επιλογή Σελίδας

Σάββας Σιδερόπουλος (προπονητής Αστέρα Πετριτή): “Συγχαρητήρια στο Διαγόρα Σεβαστής για το καθαρό παιχνίδι και τη νίκη τους, κάτι που φυσικά μας στενοχώρησε. Δε σας κρύβω ότι ήλθαμε με φιλοδοξία να πάρουμε κάτι θετικό από το σημερινό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα να το πετύχουμε. Στο α’ μέρος ο Διαγόρας είχε ελαφριά υπεροχή, καλύτερα πατήματα και χάρη σε έναν παίκτη στην κορυφή της επίθεσης-πολυτέλεια για την κατηγορία (σ.σ. Μπενίσκος) έφτασε στο γκολ που τους χάρισε τη νίκη, εκμεταλλευόμενος μια στιγμιαία μας αδράνεια. Στο β’ μέρος ανεβήκαμε λίγο πιο ψηλά, δικαιολογημένα οι αντίπαλοί μας ίσως γύρισαν πιο πίσω για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δε μπορέσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Εύχομαι στο Διαγόρα καλή συνέχεια. Για εμάς η χρονιά είναι δύσκολη, η ομάδα μας νεανική, με παίκτες από τα τοπικά. Παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να τη δημιουργήσουμε και να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, κάτι που ελπίζω στο τέλος να το πετύχουμε. Και πάλι συγχαρητήρια στο Διαγόρα και τους περιμένουμε στην Κέρκυρα γιατί η φιλοξενία τους είναι άριστη”.
Γιώργος Τριανταφύλλου (βοηθός προπονητή Διαγόρα Σεβαστής): “Συγχαρητήρια στους παίκτες μας αλλά και στην αντίπαλη ομάδα για έναν αγώνα που έγινε εντός του γηπέδου και ήταν καθαρός. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, ξέραμε ότι βάσει των προηγούμενων αγώνων οι αντίπαλοι είναι “κλειστή ομάδα” και δύσκολα δέχονται γκολ (στην πλειοψηφία των προηγούμενων αγώνων στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-0). Στόχος μας ήταν να “ξεκλειδώσουμε” την άμυνά τους και να πετύχουμε το γκολ. Τα καταφέραμε στο 1ο μέρος με το Μίμη Μπενίσκο που έκανε το 1-0 και μετά περιμέναμε να βγουν μπροστά και να “χτυπήσουμε” στην αντεπίθεση. Δώσαμε χώρους και ψάχναμε τη δεύτερη ευκαιρία να “κλειδώσουμε” το ματς. Δεν τα καταφέραμε, είχαμε μερικές ευκαιρίες αλλά δε μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι στις φάσεις αυτές. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, Κυριακή-Κυριακή. Τώρα θα στραφούμε στο επόμενο παιχνίδι. Κάθε Κυριακή στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Συγχαρητήρια στο συνάδελφο και τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο παιχνίδι”.
Σπύρος Στούπας (ποδοσφαιριστής Διαγόρα Σεβαστής): “Συγχαρητήρια στο Διαγόρα για τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι το παλέψαμε αρκετά και σταθήκαμε καλα. Φοβηθήκαμε παραπάνω από όσο έπρεπε το παιχνίδι και “ξεθαρρέψαμε” περισσότερο στο β’ μέρος, κάτι που θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν περιμέναμε. Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στην εμπειρία της άλλης ομάδας. Εμείς είμαστε νεανική και καινούρια ομάδα στην κατηγορία. Αν είχαμε περισσότερη εμπειρία θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε. Στόχος μας είναι πάντα η σφιχτή άμυνα και το “μηδέν”. Δεχτήκαμε νωρίς το γκολ. Δε μας ήλθαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε, δεν ευτυχήσαμε να πετύχουμε κι εμείς ένα τέρμα παρότι θεωρώ ότι είχαμε περίπου τις ίδιες ευκαιρίες. Μας έλειψε η τελική προσπάθεια και η εμπειρία. Προχωρούμε τώρα στο επόμενο παιχνίδι όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βρεθούμε ψηλότερα, χρειαζόμαστε όμως λίγο χρόνο ακόμη”.
Παναγιώτης Καλουσίδης (ποδοσφαιριστής Διαγόρα Σεβαστής): “Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα που εμφανίστηκε καλύτερη από όσο την περίμενα. Το τρία στα τρία που είχαμε ως τώρα θα μπορούσε να γυρίσει “μπούμερανγκ” και ίσως δεχόμασταν πίεση για το τέσσερα στα τέσσερα. Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά και με την εμπειρία κάποιων παικτών φτάσαμε στην τέταρτη νίκη. Το μόνο που μας έλειψε ήταν η σωστή διαχείρηση στο β’ μέρος. Έπρεπε να “τελειώσουμε” το παιχνίδι νωρίτερα γιατί όσο το σκορ ήταν 1-0 τα πάντα ήταν ρευστά διότι αν δεχόμασταν ένα γκολ θα είχε πάει χαμένη όλη μας η προσπάθεια. Εδώ πρέπει να δουλέψουμε στη συνέχεια. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι επίσης εντός έδρας. Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, το οποίο βλέπουμε ξεχωριστά”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This