Επιλογή Σελίδας

Σε αναζήτηση του επόμενου “σταθμού” της ποδοσφαιρικής του διαδρομής βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο Κατερινιώτης κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Ατρόμητος, όπως έγινε γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης από την αθηναϊκή ομάδα.

Ο Κατερινιώτης στόπερ με τη φανέλα του Ατρομήτου έπαιξε σε 15 αγώνες πρωταθλήματος (12 φορές βασικός), αγωνιζόμενος συνολικά 1160 λεπτά ενώ κατέγραψε και 1 ενενηντάλεπτο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μαζί με τον Παπαδόπουλο, παρελθόν από τους Περιστεριώτες αποτελούν επίσης οι Σπιριντόνοβιτς, Ντένιτς, Μπεντινέλι και Καστεγιάνο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Τζόρτζε Ντένιτς, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τόμας Μπεντινέλι και Ντάνι Καστεγιάνο στο πλαίσιο της υλοποίησης του αγωνιστικού προγραμματισμού για τη σεζόν 2022/23.

Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.