Επιλογή Σελίδας

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του ΣΦΚ Πιερικός “μπορεί το σύνολο των ποδοσφαιρικών ομάδων μεταξύ των ομάδων και ο Σ.Φ.Κ. «Ο Πιερικός» να βρίσκονται σε λειτουργική ανάπαυλα λόγω της θερινής περιόδου, όμως ο πρόεδρος του συλλόγου της Κατερίνης, Θανάσης Παπαδόπουλος, δεν έπαψε να προγραμματίζει και να σχεδιάζει το πεδίο δράσης εν όψει της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2024-2025.

Πάντα με έναν και μοναδικό στόχο. Τον Πιερικό πρωταθλητή στο νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Μέσα από ένα οργανόγραμμα που θα ξεχωρίζει και θα αποτελεί πρότυπο για αντίστοιχες ομάδες. Πολύ απλά με φετινές βλέψεις και προσδοκίες που θα είναι πολύ υψηλές.

Με γνώμονα την εμπειρία από την απελθούσα αγωνιστική παρουσία του Πιερικού στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της γ΄ εθνικής κατηγορίας και την διαπίστωση των αναγκαίων παρεμβάσεων, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του για άμεσες λύσεις στο ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας και του έμψυχου υλικού και όχι μόνο.

Δεν φείδεται των όποιων απαραίτητων παρεμβάσεων οικονομικού και λοιπού περιεχομένου αρκεί να υλοποιήσει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την άμεση επιστροφή του Πιερικού στην super league 2.

Ήδη, επιθυμεί σε πρώτη φάση την πρόσληψη προπονητή εγνωσμένης αξίας για να προχωρήσει ο γενικότερος σχεδιασμός της προετοιμασίας, με σκέψη επιλογών ικανότατων τεχνικών του αθλήματος, όπως ο Σάκης Τσιώλης, ο Περικλής Αμανατίδης, καθώς επίσης και άλλοι επώνυμοι προπονητές από τις μεγαλύτερες κατηγορίες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Μπορεί η ομάδα της Κατερίνης να βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία, όμως το κύρος του συλλόγου παραμένει υψηλό και αναγνωρίσιμο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Είναι καιρός να αλλάξει σελίδα και να βρεθεί εκεί που του αρμόζει τόσο η ιστορία του, όσο και η μεγάλη του διαδρομή ιδιαίτερα στις πρώτες δεκαετίες αλλά και λίγο αργότερα.

Στο εγχείρημά του ο κ. Παπαδόπουλος δεν θέλει πολλά, θέλει κάτι πολύ απλό. Τους φιλάθλους κοντά και δίπλα στον σύλλογο. Με καλοπροαίρετη κριτική και όχι εμπάθειες.

Τα άλλα είναι δική του υπόθεση”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This