Επιλογή Σελίδας

Την τεχνική ηγεσία των Σειρήνων Γρεβενών αναλαμβάνει ο Χρήστος Χασιώτης, όπως έγινε γνωστό από την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση της ομάδας μας, Σειρήνες Γρεβενών, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον νέο προπονητή, Χρήστο Χασιώτη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενοΟ κ. Χασιώτης διαθέτει ένα εξαιρετικά πλούσιο βιογραφικό. Είναι απόφοιτος της Σ.Σ.Ε., της Ανώτερης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Κατέχει δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA Α από το 2009 και είναι κάτοχος πτυχίου Performance Analysis από το ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, από το 2017.

Η προπονητική του εμπειρία ξεκινά από το 1998 ως πρώτος προπονητής και γυμναστής σε ερασιτεχνικές κατηγορίες και υπεύθυνος τμημάτων υποδομής.

Διετέλεσε περιφερειακός προπονητής στο Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης της ΕΠΟ για δύο έτη (Πλάνο Φερνάντο Σάντος) από το 2013 έως το 2015 και ενωσιακός προπονητής στην ΕΠΣ Πιερίας την περίοδο 2012-2013. Επίσης, υπήρξε βοηθός προπονητή στο Φωστήρα Αθηνών (Γ΄ Εθνική) κατά την περίοδο 2008-2009 και βοηθός προπονητή στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και αναλυτής αγώνων τη σεζόν 2014-2015 (Super League).

Ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε σε ομάδες κυρίως ερασιτεχνικές στην Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έχει παίξει και σε επίπεδο Γ’ Εθνικής σε δύο ομάδες στην Ελλάδα.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Χασιώτης θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και επιτυχία της ομάδας μας, φέρνοντας την εμπειρία και τις γνώσεις του για την καλύτερη δυνατή πορεία των Σειρήνων Γρεβενών. Καλωσορίζουμε τον κ. Χασιώτη στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Με εκτίμηση,

Η Διοίκηση των Σειρήνων Γρεβενών

Pin It on Pinterest

Shares
Share This