Επιλογή ΣελίδαςΗ Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοινώνει ότι θα υπάρχει live streaming από το Δερβένι Κορινθίας στην πρώτη αγωνιστική μέρα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών για τη σεζόν 2020-2021. Το κορυφαίο πρωτάθλημα αρχίζει μεθαύριο Σάββατο με δύο αγωνιστικές στους ισάριθμους ομίλους και καθώς, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι θύρες στο κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου θα μείνουν κλειστές για το κοινό, είναι ουσιαστικό, που οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σπουδαίους αγώνες μέσα από την ιντερνετική κάλυψη. Τη μετάδοση προσφέρει στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο Α.Ο. Ξυλοκάστρου, ο οποίος βοηθά στη διοργάνωση των αγώνων έχοντας και τη συμπαράσταση του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Ετοίμασε δε και τη σχετική αφίσα (φωτό) αναφέροντας όλες τις ομάδες, που θα πάρουν μέρος. Η προσφορά για τη ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο προβλέπει να υπάρχει ταυτόχρονα εικόνα απ’ όλα τα παιχνίδια στα συνολικά τέσσερα ωράρια.

Θυμίζουμε ότι στο 1ο γκρουπ της Α1 ανδρών βρίσκονται ο Παναθηναϊκός, το Πέρα Αθηνών, ο Ίφιτος Πατρών, ο Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου και ο Γ.Α.Σ. Ελευσίς, ενώ στο 2ο ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Α.Ο. Ταταύλα, ο Ο.Α. Χανίων, η Ε.Α. Βόχας και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά. Στις 10 Οκτωβρίου η αρχή θα γίνει με τις πρώτες αγωνιστικές στο γκρουπ των 5 ομάδων. Τα ωράρια είναι στις 09:30 και στις 12:00 (από 2 ματς). Η συνέχεια θα δοθεί με το γκρουπ των 6 στις 15:00 και στις 17:30 (από 3 ματς) και οι κάμερες θα καταγράφουν από την αρχή ως το τέλος του προγράμματος.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Οκτωβρίου, θα κάνουν εκκίνηση και τα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θ’ αγωνιστούν στο γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Ελευσίς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This