Επιλογή Σελίδας

Σ΄ ευχαριστούμε πολύ, καλή σταδιοδρομία! Με αυτό τον τίτλο η ομάδα του Βαφύρα αφιέρωσε ένα άρθρο μέσα από το οποίο ευχαριστεί κι εύχεται καλή επιτυχία στη νέα επαγγελματική προσπάθεια, στον Βασίλη Τσερνισόφ. Βασίλη τον οποίο είχα τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσω κι εγώ προσωπικά και θα συμφωνήσω απόλυτα στο ότι προκείται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και η παρουσία του αποτελούσε κόσμημα, κατ’ εμέ τουλάχιστον, για τη μπασκετική Πιερία. Ένας άνθρωπος με ήθος και με αθλητική παιδεία που πρόσφερε στο πιερικό μπάσκετ.

Ο Βασίλης από εχθές βρίσκεταi στην Νορβηγία όπου αν΄’ελαβε προπονητής στα τμήματα υποδομής της TNT Towers.

Πάμε να δούμε το άρθρο με τον οποίο τον αποχαιρέτησε ο Βαφύρας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του:

Με την συγκίνηση και την υπερηφάνεια να περισσεύουν σε όλους του ανθρώπους του συλλόγου μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση (όσο και αν μας πληγώνει κατά βάθος)  να ευχηθούμε  στον Βασίλη Τσερνισώφ καλή σταδιοδρομία στο καινούριο του βήμα. Από χθες το πρωί ο Βασίλης βρίσκεται στο Τένσμπεργκ της Νορβηγίας και από σήμερα αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προπονητή τμημάτων υποδομής στη νέα του ομάδα την  TNT Towers.

Ο Βασίλης ήρθε πριν δύο χρόνια στην ομάδα ως παίκτης και ως προπονητής που θα αναλάμβανε τα καινούρια τμήματα των ακαδημιών. Μάλιστα τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του είχε αναλάβει δύο τμήματα (ένα αγοριών και ένα κοριτσιών) που ο αριθμός τους δεν ξεπερνούσε μαζί τα  12 παιδιά. Το πάθος του coach Tserni (όπως ήταν γνωστός στα παιδιά του συλλόγου) όμως για το μπάσκετ και την δουλειά δεν άργησε να αποφέρει καρπούς. Στο τέλος των δύο ετών συνεργασίας με τον σύλλογο άφησε πίσω του τρία τμήματα που μαζί αριθμούσαν περίπου 50 παιδιά.

Ο σύλλογος του χρωστά τουλάχιστον ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Βέβαια με χαρά μάθαμε πως η συνεργασία του με τον σύλλογό μας και η δουλειά που έγινε από κοινού, απέφερε στον ίδιο εκτός από πολύτιμες εμπειρίες και την ευκαιρία να δείξει έργο σοβαρό τόσο που να δεχθεί μία πολύ σημαντική πρόταση συνεργασίας για τον ίδιο από ομάδα του εξωτερικού. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος η απόφαση ήταν δύσκολη καθώς έβλεπε τον Βαφύρα μας ως έναν μεγάλο σταθμό στην ζωή του.

«Η συνεργασία μου με τον Βασίλη ήταν φανταστική σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα, αντίθετα υπήρχε πάντα καλή θέληση μεταξύ μας και άριστη επικοινωνία σε όλα τα ζητήματα. Θέλω να πιστεύω πως και για τον ίδιο ήταν απλά μία φανταστική συμπόρευση όπως ήταν και για μένα» είπε ο coach Σαραπτσής.

Όμως όπως φαίνεται η νέα πρόκληση που βρέθηκε μπροστά του δεν μπόρεσε να τον αφήσει αδιάφορο. Και χαιρόμαστε που ο σταθμός που λέγεται Βαφύρας θα είναι στην ιστορία του η αφετηρία για μία διεθνή καριέρα. Καλή σταδιοδρομία Βασίλη. Σ’ ευχαριστούμε πολύ! Όλα να σου έρθουν βολικά στη συνέχεια φίλε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This