Επιλογή Σελίδας

Συναρπαστικό θέαμα με τις Εθνικές ομάδες της UEFA στο φινάλε των προκριματικών του Euro 2024 έρχεται αυτό το μήνα στο γήπεδο του Novasports! Από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα με τις Εθνικές ομάδες και με τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με περισσότερες από 50 LIVE αναμετρήσεις!

Σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθούν οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας και συγκεκριμένα η φιλική αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία στο «Γ. Καμάρας» (ξημερώματα Σαββάτου 18/11, 01:00) καθώς και το φινάλε του ομίλου με τη Γαλλία στην OPAP Arena (ξημερώματα Τετάρτης 22/11, 01:00).

Τα αθλητικά κανάλια της Nova θα μεταδώσουν όλους τους αγώνες και η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του Novasports με την εμπειρία και την τεχνογνωσία θα καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο τις αναμετρήσεις με εκπομπές πριν και μετά τους αγώνες καθώς και Λεπτό προς Λεπτό την εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων-σε παράλληλη ώρα διεξαγωγής- ώστε να μη χάσει κανείς στιγμή από τις δυνατές αναμετρήσεις της διοργάνωσης! Τις εκπομπή παρουσιάζει ο Νίκος Τζουάννης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This