Επιλογή Σελίδας

Σύντομη ήταν η θητεία του Παναγιώτη Κουνδή στο Διαγόρα Σεβαστής. Ο 21χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους “πράσινους”, προερχόμενος από την Πύδνα Κίτρους, όμως οι “δρόμοι” των δυο πλευρών “χώρισαν” γρήγορα, με τη λύση της συνεργασίας να συμφωνείται “κοινή συναινέσει”.

Ο Κουνδής αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας του με τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: “Μετά από συζήτηση με το Δ.Σ. και τον προπονητή μου, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής διότι όπως έχει εξελιχθεί η πορεία της δε θα μπορέσω να είμαι στο πλάνο του συλλόγου που κάνει πρωταθλητισμό και σαφώς θα δοθεί περισσότερο βάρος σε έμπειρα παιδιά .
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Συμεωνίδη και τους πρώην συμπαίκτες μου, λυπάμαι που δε μπόρεσα λόγω του νεαρού της ηλικίας μου και της απειρίας μου, να βάλω ένα “λιθαράκι” στην καλή πορεία της ομάδας.
Εύχομαι να πετύχει το στόχο ο Διαγόρας και υγεία χωρίς τραυματισμούς στους πρώην συμπαίκτες μου. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ σε μια ομάδα που έχει άλλους στόχους και δίνει την ευκαιρία σε νέους να αποκτήσουν εμπειρία”.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο προφίλ του facebook Sta Gipeda Tis Pierias, που διαχειρίζεται ο Κυριάκος Καλπακίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This