Επιλογή Σελίδας

Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Tο σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου περιλαμβάνει εννέα αγώνες με τους οποίους ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική των προκριματικών της UEFA. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

Βολιβία – Ισημερινός
Estadio Olímpico Hernando Siles
Στους 3 από τους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Βολιβίας σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 3 από τους 4 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του Ισημερινού. Τις 4 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Βολιβία, σκόραραν αμφότερες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,76.

Κολομβία – Ουρουγουάη
Estadio Metropolitano Roberto Meléndez
Στον 1 από τους 2 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Κολομβίας σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 2 από τους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Ουρουγουάης. Τις 2 από τις 5 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Κολομβία, σκόραραν αμφότερες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,06.

Αργεντινή – Παραγουάη
Estadio Mario Alberto Kempes
Στον 1 από τους 8 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Αργεντινής σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στον 1 από τους 4 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Ουρουγουάης. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,65.

Χιλή – Περού
Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos

Στους 2 από τους 4 τελευταίους επίσημους εντός έδρας αγώνες της Χιλής σκόραραν και οι δύο ομάδες, ενώ σε κανέναν από τους 4 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του Περού δεν σκόραραν και οι δύο ομάδες. Το 2014 ξανασυναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Χιλή, η οποία επικράτησε με 3-0. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,92.

Βενεζουέλα – Βραζιλία
Estadio Olímpico Metropolitano de Mérida
Στους 3 από τους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Βενεζουέλας σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα, όπως και στους 8 από τους 10 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Βραζιλίας. Τις 3 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Βενεζουέλα, σημειώθηκαν 4 ή περισσότερα τέρματα. Να σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα σε απόδοση 1,71.

Συνοπτικά
FIFA – World Cup (Qualification – CONMEBOL)
23:00 Bolivia – Ecuador Goal/Goal (1,76) 2-2 FT
23:30 Colombia – Uruguay Goal/Goal (2,06) 2-2 FT
02:30 Argentina – Paraguay No Goal (1,65) 0-1 FT
02:30 Chile – Peru No Goal (1,92) 2-1 FT
03:30 Venezuela – Brazil Over 2,5 Goals (1,71) 0-2 FT

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Χριστόφορος Κολόμβος

columbus_signature-svg

Pin It on Pinterest

Shares
Share This