Επιλογή ΣελίδαςΤην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Κατερίνης ανέλαβε ο Τάσος Τσανούσας ο οποίος θα οδηγήσει την ιστορική ομάδα του Σιδηροδρομική Σταθμού στην επίτευξη των στόχων της στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας για την περίοδο 2020 – 2021.

Ο Τάσος Τσανούσας μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κaterini F.C. (πρώην Εντός Έδρας), ενώ διετέλεσε παλαιότερα τεχνικός σε πολλές ομάδες της Πιερίας, έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό του πέντε τίτλους ανόδου.
Η ανάθεση του προπονητικού θώκου από τον Εθνικό Κατερίνης στον Τάσο Τσανούσα (κάτοχο UEFA B΄ με σεμινάρια και στο εξωτερικό) αποτελεί για τον ικανότατο και φιλόδοξο τεχνικό άλλη μία νέα πρόκληση, προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στο δύσκολο έργο του.
Εντός της εβδομάδας θα έχουμε και τις ανανεώσεις παικτών όπως και τις ποιοτικές προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν για την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ στα διοικητικά, παλαιοί και νέοι παράγοντες θα συμβάλουν και θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια για την αναγέννηση του ιστορικού Εθνικού.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This