Επιλογή Σελίδας

Ο πρώτος κύκλος της εκπομπής «EQ» του ACTION 24 με την Έλενα Παπαβασιλείου ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ στις 21:00, με καλεσμένο τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, παίκτης και προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, έρχεται στο στούντιο του «EQ» και μιλά για τις εμπειρίες που αποκόμισε από μια γεμάτη καριέρα στα γήπεδα, τους συμπαίκτες του αλλά και τα

συναισθήματά του από τους θρυλικούς αγώνες του ‘87 και του ‘05. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα ζωής και ήθους μέσα από την επαφή του με τα νέα παιδιά και λέει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην οικογένειά του που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται απόψε το βράδυ όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 με μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»

Παρακολουθήστε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου εδώ:

 

Αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24

Pin It on Pinterest

Shares
Share This