Επιλογή Σελίδας

O δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας «κάνει την έκπληξη» κι αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στην ομάδα της ΑΕ Κούκου (εκτός από νομικός της σύμβουλος), που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Μετά το τέλος του δεύτερου νικηφόρου αγώνα της ομάδας του Κούκου (1-0) -η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της οποίας είναι αθίγγανοι (Ρομά)-, ο διακεκριμένος δικηγόρος αφιερώνει τη νίκη στον αθίγγανο που πυροβολήθηκε κι έχασε τη ζωή του στη Μεσσηνία (όπως έκαναν και οι ποδοσφαιριστές, πριν την έναρξη του παιχνιδιού, με ενός λεπτού σιγή και λευκά μπαλόνια στον ουρανό)

Με αφορμή το αιματηρό αυτό περιστατικό, ο Βασίλης Νουλέζας στηλιτεύει τις περιπτώσεις αυτοδικίας σε μια ευνομούμενη πολιτισμένη κοινωνία και καταδεικνύει την αξία του ποδοσφαίρου ως τρόπου ένταξης κι ενσωμάτωσης και των αθίγγανων, Ελλήνων πολιτών, σημειώνοντας με έμφαση, ότι ανεξάρτητα από μεμονωμένα περιστατικά, είναι αναγκαίο να τυγχάνουν ευρύτερης αποδοχής από το κοινωνικό σύνολο.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών αυτών και στις προοπτικές τους, ενώ με αφορμή δημοσιογραφική ερώτηση για την εν γένει σχέση των δικηγόρων με το ποδόσφαιρο και την ιδανική… πανελλαδική δικηγορική ενδεκάδα, αποδεικνύεται ικανός… ντριπλέρ, έτοιμος για ποδοσφαιρική δράση!

Τέλος, ζητά από την τοπική αυτοδιοίκηση και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να επιληφθούν των θεμάτων του γηπέδου του Κούκου Πιερίας, καθώς η ΑΕ φιλοξενείται προσωρινά στο γήπεδο της Σεβαστής.

Υ.γ. Όσο αφορά στα ποδοσφαιρικά του αισθήματα, μη βιαστείτε ν’ αναρωτηθείτε, γιατί δεν το ανακαλύψαμε δημοσιογραφικά, γιατί ήδη το ξέρουμε, αλλά δε θα σας το αποκαλύψουμε! Θα σας βοηθήσουμε, όμως, να το βρείτε μόνοι σας, καθώς αυτό ταιριάζει μ’ έναν και μόνο ποδοσφαιριστή της ομάδας του Κούκου, που αγωνίζεται στην άμυνα! Εύκολο;

Pin It on Pinterest

Shares
Share This