Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου, όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα υποδεχθεί τον Πιερικό, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Παγώνης της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Ανδρέα Ζαχαρία από την Καβάλα και Στέργιο Μπόλη από τα Γρεβενά. Παρατηρητής θα είναι ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος από την Λάρισα.

Στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας όπου ο Βατανιακός θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λεωνίδας Τζόβας της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους Ορέστη Ευαγγέλου της ΕΠΣ Ηπείρου και Νικόλαο Τσιδώνη από την Σάμο. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Δράκος, της ΕΠΣ Πρεβέζης/Λευκάδος.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου όπου ο Σβορώνος θα φιλοξενήσει τη Νέα Αρτάκη, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέφανος Δημητριάδης με βοηθούς τους Νικόλαο Σκούτα και Στυλιανό Γούτα από την Χαλκιδική. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_19_11.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This