Επιλογή ΣελίδαςΤη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 στις 18:.00 πραγματοποιήθηκε η τελετή Εγκαινίων του νέου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων Hμαθίας.

Το γήπεδο μπάσκετ αποτελεί δωρεά στη γενέτειρά του, από τον καταξιωμένο προπονητή σε Ελλάδα και Ευρώπη, Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια.

Ο Δημήτρης Ιτούδης γεννήθηκε στα Τρίκαλα Ημαθίας και ξεκίνησε από αυτό το μικρό χωριό του Δήμου Αλεξάνδρειας και της Ημαθίας, τη λαμπρή αθλητική και προπονητική του καριέρα που περιλαμβάνει Πρωταθλήματα και αμέτρητες διακρίσεις που τον έστειλαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Η τελετή Εγκαινίων περιελάμβανε φιλικούς αγώνες από τοπικές ομάδες του Δήμου Αλεξάνδρειας προς τιμήν του Δημήτρη Ιτούδη ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά του στη γενέτειρά του καθώς και απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας και από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας μα πάνω από όλα διάχυτη την αγάπη και το σεβασμό των συγχωριανών του.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κατερίνης ήταν εκεί με την παρουσία των τριών διαιτητών που διεύθυναν τα φιλικά παιχνίδια με τους ΣταύροΤαρενίδη, Σταύρο Εφραιμιδη και Κωνσταντίνο Ταρενίδη.

Επίσης στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο καθηγητής διαιτησίας FIBA και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Τανατζής, καθώς και το μέλος συνδέσμου, Κωνσταντίνος Τοπαλίδης.

alexandriamou.gr_itoudisDSC_0280

alexandriamou.gr_itoudisDSC_0500

alexandriamou.gr_itoudisDSC_0512

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρειά μου, Έμβολος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This