Επιλογή Σελίδας

Στη διαιτησία του αγώνα ΑΕ Κούκου – Όλυμπος Βροντούς 0-4, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας στέκεται με τοποθέτησή του ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας του Κούκου, Βασίλης Νουλέζας.

Η ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ πληροφορούμαι ηττήθηκε στην σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με σκορ 0-4 από τον Όλυμπο Βροντούς για το Πρωτάθλημα της γ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Υπάρχουν όμως σοβαρά παράπονα για ομολογουμένως κακή διαιτησία με εσφαλμένες αποφάσεις του Διαιτητή και των Εποπτών που αδίκησαν εμφανέστατα σε κρίσιμα σημεία του αγώνος την ομάδα μας.

Μη καταλογίζοντας λχ την εσχάτη των ποινών(penalty) σε ξεκάθαρη περίπτωση ανατροπής παίκτη μας εντός της περιοχής απόφαση που έριξε στο ναδίρ την ψυχολογία των παικτών μας που διαμαρτυρήθηκαν έντονα με συνέπεια ένας εξ αυτών να αποβληθει με κόκκινη κάρτα

Όπως σε άλλη φάση ενδεικτικά αναφέρουμε δεν καταλόγισε φάουλ που έγινε σε βάρος του τερματοφύλακα μας η κατακύρωσε σε βάρος μας οφσάιντ τέρμα.

Έτσι αναπόφευκτα άλλαξε η ισορροπία του αγώνα καθορίστηκε το τελικο αποτέλεσμα .

Είναι δυσάρεστο και λυπηρό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να υπάρχουν τέτοιες κακές διαιτησίες.

Αν είχε καταλογιστει θα ήταν ενδεχομένως εντελώς διαφορετική η έκβαση του αγώνος και το τελικό αλλοιωθέν αποτέλεσμα.

Θα προβούμε διαβεβαιούμε σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες και σε παράσταση στα αρμόδια όργανα ώστε να προστατευτει αποτελεσματικά ο Σύλλογος μας απο ανάλογες αρνητικές διαιτησίες .

Στους παίκτες μας που δίνουν στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό τους λέμε απλώς#
Keep calm#
Keep going

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος
Γεν. Αρχηγός ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This