Επιλογή Σελίδας

Ολοκληρώνεται μετά από δύο και πλέον μήνες εντατικές και στοχευμένες προπονήσεις το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας των Πιερίδων Μουσών.

PMfiliko1

Η φετινή ομάδα έχει την νεανική ορμή και τη δύναμη των παικτριών που προέρχονται από την Ακαδημία του Συλλόγου. Η ένταξή τους στην ομάδα ξεκίνησε από την περσινή περίοδο, σταμάτησε λόγω κορονοϊού, αλλά συνεχίστηκε και ολοκληρώνεται φέτος.

Ήδη έξι αθλήτριες από την Ακαδημία εντάχθηκαν στη δύναμη της ομάδας και προσδοκούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στον αγωνιστικό χώρο.

PMfiliko2

Στη δύναμη της ομάδας παραμένει επαρκής αριθμός έμπειρων αθλητριών κι έτσι διαμορφώνεται μια δυναμική συγκρότηση συνόλου με την ήρεμη δύναμη της εμπειρίας και την εκρηκτικότητα της νέας γενιάς.

Έναρξη αγώνων 15 Νοεμβρίου

Η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκινά την Κυριακή 15 Νοεμβρίου με πρώτο αγώνα εντός έδρας (γήπεδο Σβορώνου) με τις Απολλωνίδες Ερέτριας.

PMfiliko3

Μέχρι τότε η ομάδα θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που ήδη υλοποιεί, και να διαμορφωθεί το τελικό αγωνιστικό σύνολο.

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών αγωνίζεται στην Γ’ Κατηγορία και για άλλη μια χρονιά αν και ομάδα της Βόρειας Ελλάδας εντάχθηκε σε όμιλο (Γ Όμιλος) της Νότιας Ελλάδας με σημαντικές επιπτώσεις και οικονομική επιβάρυνση μετακινήσεων σε μακρινές αποστάσεις.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στον ομιλο μαζί με τις Πιερίδες Μούσες είναι: Απολλωνίδες Ερέτριας, Αστέρας Χαλκίδας, Νηρηίδες Φθίας και ΑΟ Τρίκαλα.

Στόχος είναι να αποχαιρετήσει η ομάδα αυτόν τον όμιλο κι αυτή την κατηγορία και γι αυτό προετοιμάζεται.

Προπονητική ομάδα και διοικητικό συμβούλιο έχουν θέσει στόχους και αντιμετωπίζουν ψύχραιμα κάθε αντιξοότητα και πάντα σύμφωνα με τα μέτρα που προβλέπονται λόγω κορονοϊού.

Μοχθούν καθημερινά για να έχει η ομάδα την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, τα υλικά και τον εξοπλισμό που απαιτούνται, αλλά και το ήρεμο και αισιόδοξο κλίμα για να δώσουν όλοι μαζί, με αιχμή την δυναμική της ομάδας, την μάχη της φετινής χρονιάς στοχεύοντας με ελπίδα και αισιοδοξία στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχή όλων είναι να υπάρχει υγεία, να μην υπάρξουν τραυματισμοί και είναι σίγουρο πως οι Πιερίδες Μούσες θα διακριθούν!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This