Επιλογή ΣελίδαςΓεια σας φίλοι μου!

Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία σε όλο τον κόσμο, με την ευχή να ξεκινήσει και να τελειώσει κανονικά το φετινό πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα, παίζουμε μία καλή ομάδα, όπως είναι το Περιστέρι, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Basket League, έχοντας ένα αξιόλογο ρόστερ.

Από ‘κει και πέρα, εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και στις δύο πλευρές του γηπέδου και να δώσουμε το 100%. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να βάλει εύκολα καλάθια, είτε στον αιφνιδιασμό, είτε έχοντας φέρει την μπάλα κοντά στο καλάθι. Επίσης, θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην άμυνα γιατί αυτό πιστεύω ότι θα είναι το κλειδί για τον νικητή.

Από την πλευρά μας, εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε πάρει όλες τις πληροφορίες από τον προπονητή μας. Έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, καθώς όλα τα παιδιά είναι εκπληκτικοί χαρακτήρες. Αυτό, είναι ένα στοιχείο πολύ βασικό για να έχεις μία επιτυχημένη σεζόν.

Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες νιώθουν φανταστικά, καθώς το Σαββατοκύριακο θα παίξουμε το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος έπειτα από επτά μήνες. Έτσι, θα μπει τέλος σε μία μεγάλη αναμονή που μας… σκότωνε τόσο καιρό.

Τέλος, θα πρέπει να πω ότι πρέπει να προσέχουμε όλοι αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε. Θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, γιατί το παραμικρό λάθος που μπορεί να κάνει ο καθένας μπορεί να κοστίσει και στον διπλανό. Αυτό, ισχύει για εμάς που ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή και μπορεί να πάει πίσω όλη την ομάδα.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης Λιάπης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This