Επιλογή ΣελίδαςΤης Πηνελόπης Γκιώνη

Η πρωταθλήτρια των εμποδίων, Ελισάβετ Πεσιρίδου, ετοιμάζεται με πολλή όρεξη για τη σεζόν του κλειστού έχοντας διπλό στόχο.

Η Πεσιρίδου, που έχει επιστρέψει στο γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου, έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και με πολλή ενέργεια σχεδιάζει τη σεζόν της. Παρ’ ότι οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές η ίδια δε χάνει την αισιοδοξία της και ετοιμάζεται για μία γεμάτη σεζόν:

“Εφ’ όσον υπάρχει υγεία, όλα καλά πηγαίνουν, αν και είναι αρκετά νωρίς να ξέρω πως είμαι. Αν όλα πάνε καλά εννοείται ότι θα μπω στον κλειστό κανονικά. Δεν θα γίνει ένα πέρασμα μόνο, θα προετοιμαστώ για κλειστό και για ανοιχτό. Είναι πολλές οι ευκαιρίες και θέλω να προσπαθήσω να τις αρπάξω όλες. Να φτάσουμε βέβαια ως εκεί καλά και σκοπεύω να είμαι και στους δύο αγώνες του κλειστού (ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα). Σίγουρα, βέβαια, στο ευρωπαϊκό είναι πιο εφικτό να διακριθείς αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσω και το παγκόσμιο. Έχω μπει πολύ δυναμικά, ελπίζω όταν έρθει η κόπωση να μείνει αυτή η ενέργεια” δηλώνει η Πεσιρίδου .

Θυμίζουμε πως η 28χρονη αθλήτρια στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού είχε πιάσει το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Νανζίνγκ (που αναβλήθηκε) τερματίζοντας σε 8.16 (όριο 8.16). Στον ανοιχτό είχε δώσει έναν μόνο αγώνα, στη σκυταλοδρομία του πανελληνίου πρωταθλήματος της Πάτρας.

Πηγή: Sports Feed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This