Δεκτό έκανε η ΕΠΟ το αίτημα του Αιγινιακού για χρησιμοποίηση του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδαςστο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.
Την έγγραφη απάντηση της Επιτροπής Κυπέλλου περιμένουν στον Αιγινιακό για να επισημοποιηθεί η αλλαγή έδρας. Η ΕΠΟ δέχτηκε το αίτημα της ομάδας του Αιγινίου να γίνει το ματς στην Βέροια, αντί στο Ιωάννης Παρακυλίδης, αλλά όχι και να αλλάξει η ώρα, καθώς αυτό δεν έγινε δεκτό από τον OTE TV που θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα. Έτσι, το ματς του Αιγινιακού με τον Άρη θα διεξαχθεί στις 25/10 στις 15:00, με τη διοίκηση να ελπίζει σε μεγάλη προσέλευση κόσμου.
Κλειστό θα μείνει το Ιωάννης Παρακυλίδης για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα. Στον Αιγινιακό υπολογίζουν πως το γήπεδό τους θα είναι πανέτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος.