Επιλογή Σελίδας

Σε λίγες ημέρες (30/9) τελειώνει και η μεταγραφική περίοδος του 2016 και οι περισσότερες ομάδες λίγο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Βαφύρα. Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 8 Οκτωβρίου και το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η φετινή μεταγραφική περίοδος κύλισε περίεργα θα λέγαμε, καθώς κατά την έναρξή της ο προγραμματισμός αλλιώς είχε σχεδιαστεί και τελικά αλλιώς εξελίχθηκε. Ο κόουτς Σαραπτσής στόχευσε από νωρίς σε συγκεκριμένους παίκτες που ήθελε να φέρει στην ομάδα, κάτι όμως που αποδείχθηκε πως δεν ήταν εφικτό. Η συνεχής αναζήτηση όμως, οι σωστές κινήσεις και η σωστή συνεργασία με παράγοντες και ομάδες έφερε ένα αποτέλεσμα που τελικά φαίνεται πως είναι απροσδόκητα καλό.

Και ήρθε η στιγμή να ρίξουμε μια ματιά και στους καινούριους παίκτες της ομάδας μας:

SAM_6441ΟΝΟΜΑ: Σιώκας Γιώργος.

ΘΕΣΗ: Guard

ΗΛΙΚΙΑ: 23

ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Κεραυνός Αγ. Γεωργίου Γρεβενών

Ο Γιώργος είναι από τον Λόφο και έπαιζε ως φοιτητής στην ομάδα των Γρεβενών. Στον Βαφύρα μας βρέθηκε στην διαδικασία των trials που έγινε στην αρχή του καλοκαιριού. Ο κόουτς εκτίμησε πως έχει στοιχεία (ως παίκτης και ως χαρακτήρας) που μπορούν να ταιριάξουν στην φιλοσοφία της ομάδας και πως και οι δύο πλευρές έχουν να δώσουν η μία στην άλλη.

τσιμιτρηςΟΝΟΜΑ: Τσιμήτρης Χρήστος

ΘΕΣΗ: Forward

ΗΛΙΚΙΑ: 23

                                                         ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Φοίνικας Καλαμαριάς, Έφηβοι Πιερικού Αρχελάου

Ο Χρήστος έχει καταγωγή από την Βροντού και μένει στην Κατερίνη. Επέστρεψε από τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη και θα αγωνιστεί για την φετινή σεζόν με την ομάδα μας καλύπτοντας μία από τις θέσεις των ψηλών στο ρόστερ της.

ΛαλλαςΟΝΟΜΑ: Λάλλας Απόστολος

ΘΕΣΗ: Guard

ΗΛΙΚΙΑ: 23

ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: BC Βόλος, Έφηβοι Πιερικού Αρχελάου

Ο Απόστολος έχει ρίζες στον Άγιο Σπυρίδωνα και μένει στην Κατερίνη. Τελείωσε φέτος τις φοιτητικές του υποχρεώσεις στην πόλη του Βόλου και με την επιστροφή του εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας, γεμίζοντας κυρίως την θέση του άσσου.

ΨαρροςΟΝΟΜΑ: Ψαρρός Ανέστης

ΘΕΣΗ: Guard

ΗΛΙΚΙΑ: 18

ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Έφηβοι Πιερικού Αρχελάου

Ο Ανέστης έρχεται κατευθείαν από τα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου. Είναι μαθητής, έχει τελειώσει με τις υποχρεώσεις του στο λύκειο και θα προετοιμαστεί κατά την διάρκεια του χειμώνα για να δώσει πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις. Αυτό του δίνει την δυνατότητα να αγωνιστεί φέτος με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ Ανδρών.

13667932_1408915182455786_8956045253165153090_oΟΝΟΜΑ: Τσερβίστας Βαγγέλης

ΘΕΣΗ: Forward

ΗΛΙΚΙΑ: 22

ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Έφηβοι Πιερικού Αρχελάου

Ο Βαγγέλης είναι ένας ακόμα φοιτητής που επιστρέφει από τις σπουδές του και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί να μην αγωνίστηκε σε ομάδα τα τέσσερα χρόνια των σπουδών του, η μπασκετική παιδεία όμως που έχει αποκτήσει από τα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου είναι εμφανής από την πρώτη στιγμή. Είναι και ο παίκτης που θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες με το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας καθώς τώρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη σχολή που φοιτούσε.

Αυτές είναι οι πέντε κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας ως τώρα, καθώς εξετάζονται ακόμα μία δύο περιπτώσεις παικτών που δεν αγωνίστηκαν την περασμένη περίοδο σε κάποιο άλλο σύλλογο. Εμείς από την μεριά μας το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία, να τους παροτρύνουμε να δώσουν ότι έχουν για την ομάδα και να είναι σίγουροι πως και εμείς θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε προσπάθειά τους.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This