Επιλογή Σελίδας

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη ηττήθηκαν με 56-64 από τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2.

Από τις 8 Μαΐου 2022 είχε να πανηγυρίσει επισήμως νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου σε πρωτάθλημα μπάσκετ, καθώς τότε είχε κερδίσει τον ΓΑΣ Μελίκης για τη Β’ Εθνική 77-43, και από τότε χρειάστηκε να περιμένει μέχρι σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 για να πάρει ροζ φύλλο αγώνα, αυτήν τη φορά στη Θεσσαλονίκη απέναντι στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, χάρη στο τελικό 56-64.

Βέβαια, πέρυσι είχε καταφέρει να νικήσει και τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, 92-87 εκτός έδρας, αλλά η ομάδα των Ιωαννίνων είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα λίγο μετά, με αποτέλεσμα εκείνος ο αγώνας ν’ ακυρωθεί και ουσιαστικά ήταν σαν να μην διεξήχθη ποτέ! Όπως και να έχει όμως, οι παίκτες του Γιώργου Κοσμάτου έδειξαν σήμερα χαρακτήρα καθώς και ότι έχουν δυνατότητες, παρά τον μικρό μέσο όρο ηλικίας. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη και χωρίς τον τραυματία Σπανόπουλο…

Από την αρχή του αγώνα πάντως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν κεφάλι στο σκορ και δεν έχασαν το προβάδισμα, παρά την πίεση που δέχθηκαν αλλά και τις αλχημείες που αναγκάστηκε να κάνει ο Γιώργος Κοσμάτος, βλέποντας τους παίκτες του να φορτώνονται σχετικά νωρίς με φάουλ. Έτσι η άμυνα ζώνης λειτούργησε, Μαλακόπουλος και Νυδριώτης πήραν στις πλάτες τους την ομάδα στο σκοράρισμα, ενώ Δελεντζές και Κρίπτσι και τα ριμπάουντ «καθάρισαν» αλλά και πέτυχαν κρίσιμους πόντους όποτε χρειάστηκε.

Διαιτητές: Νέδογλου, Καντζουρίδης, Δημούδης.

Δεκάλεπτα: 14-17, 22-31, 36-51, 56-64.

ΜΑΣ Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη (Παγκούτσος): Τεπετίδης 7 (1), Μεσκούρης 16 (2), Μάρκου 15 (2), Τσίγκας, Ταζόπουλος 8, Μασλαρινός, Ζλάκιος 8 (1), Καπλάνης 2, Κομματάς, Γρηγοριάδης.

ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 (Κοσμάτος): Μαλακόπουλος 15 (2), Κρίπσι 10, Νυδριώτης 12 (3), Λογοδότης Π. 12, Στεφόπουλος 8 (1), Δελεντζές 7, Σιανός, Παρασχάκης, Φωτεινάκης.

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This