Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Απόψε διεξάγεται η 3η αγωνιστική στον 1ο όμιλο, αυτό των Tricolores οι οποίοι απόψε έχουν μπροστά τους μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες. Φιλοξενούνται στην Amsterdam ArenA από τους Oranje ως ισόβαθμοι με μοναδικό στόχο να παραμείνουν εκεί.

Netherlands – France     @ Amsterdam ArenA

Μετά το στραβοπάτημα στην πρεμιέρα αμφότερες επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις επικρατώντας οι Oranje της Λευκορωσίας και οι Tricolores της Βουλγαρίας με το ίδιο σκορ (4-1). Εκμεταλλεύτηκαν τη διαφορά ποιότητας και υλικού κόντρα στις αντιπάλους τους και ξεδίπλωσαν με ευκολία τις επιθετικές τους αρετές και ήταν θέμα χρόνου το αποτέλεσμα.

Τι θα επιλέξουμε:

Μιλάμε για δύο από τις πιο ταλαντούχες επιθετικά ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου. Έδειξαν και οι δύο τις επιθετικές του αρετές και αυτό αναμένουμε και απόψε. Είναι σίγουρα η μάχη της πρωτιάς του ομίλου και αυτό θα κάνει τις δύο ομάδες πιο προσεκτικές, άρα και πιο σφιχτές. Τα λάθη των προηγούμενων αγωνιστικών απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο δεν διορθώνονται και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.
Οι αμυντικές τους αδυναμίες κόντρα σε πιο αδύναμες ομάδες αλλά και τα πρόσφατα αποτελέσματά τους (ειδικά για την Ολλανδία πρέπει να ψάξουμε πολύ για να βρούμε ματς που δεν δέχτηκε γκολ…), μας οδηγούν στο να επιλέξουμε το over (με εναλλακτική το goal/goal) με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση που σημειωθούν ακριβώς δύο γκολ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
FIFA – World Cup (Qualification – U.E.F.A. – Group A)
21:45 Netherlands – France Over 2 Goals (1.65) 0-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This