Επιλογή Σελίδας

Παίζοντας με μια ομάδα που έχει ξεκινήσει την αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική, το έργο του Άγιου Λέοντα στην έδρα του με τον Παλληξουριακό για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν εξαρχής δύσκολο.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Θοδωρή Δραγώνα δυσκόλεψαν τους Κεφαλλονίτες που νίκησαν τελικά 3-0 εκμεταλλευόμενοι ατομικά λάθη των γηπεδούχων.

Στο 20’ ο Μουρελάτος μετά από λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα σημείωσε το 1-0, ενώ στο 45’ έπειτα από συνολική ολιγωρία του Άγιου Λέοντα έγινε το 2-0 με δυνατό σουτ από τον Πεφάνη.

Ουσιαστικά το ματς είχε κριθεί, με τον Λυκούδη στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 70’ να πετυχαίνει και το 3-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Καλή εικόνα παρουσίασε τηρουμένων των αναλογιών ο Άγιος Λέοντας, ο οποίος έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι του, καθώς δεν έχει ως γνωστόν ξεκινήσει η δράση στα Τοπικά Πρωταθλήματα του νησιού μας.

Ο Παλληξουριακός από τη μεριά του μετά από αυτή τη νίκη προετοιμάζεται για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στη Γ’ Εθνική με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος Γ. (Ηλείας) με βοηθούς τους Λιάπη Χρ. και Κόρδας Δ. από τον ίδιο νομό.

ΑΕ Αγίου Λέοντα Κοιλιωμένου (Δραγώνας Θ.): Ζώντος Σπ., Μαλαφούρης Γ. (70’ Βυθούλκας Παν.), Κλάδης Χρ., Βυθούλκας Π., Μπάστας Σ., Παπαδόπουλος Χρ., Κλάδης Αλ., Λιβέρης Ν. (70’ Λιβέρης Στ.), Ζώντος Ι. (50’ Φραγκογιάννης), Κάκος Φ. (70’ Κακολύρης Ν.), Στήθος Ν. (33’ Σοφός Λ.).

Παλληξουριακός (Ζερβός Ηλ.):Παπαδόπουλος Κ., Νεστερένκο Α . (46’ Λουλούδας), Χαχιάι, Καράϊ (46’ Λυκούδης), Μακρίδης Δ., Σιμωτάς Χρ. (68’ Μπράτι), Μπερνάλης Αθ., Μαυροειδής Χ., Πεφάνης Κ. (68’ Πολλάκης), Μουρελάτος Χ., Ρεμούντης Β. (68’ Βιτωράτος).

Πηγή: Ημέρα Ζακύνθου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This