Επιλογή Σελίδας

Προ των πυλών του Πιερικού δείχνει ο Μάρκος Ντούνης! 

Σύμφωνα με τον soccerpractor οι Κατερινιώτες κινούνται για μια κίνηση στο… 90΄, από το «πάνω ράφι», που προσφέρει αναβάθμιση σε ποιότητα και εμπειρία. 

Ο 28χρονος Αθηναίος μεσοεπιθετικός (κυρίως ακραίος) είχε απασχολήσει και στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, το θέμα δεν προχώρησε αλλά δεν «έσβησε» και τελείως. 

Ο ίδιος συζήτησε με άλλες ομάδες και οι «μελανόλευκοι» ασχολήθηκαν και με άλλες περιπτώσεις. 

Το σωστό τάιμινγκ φάνηκε πως ήταν λίγο πριν πέσει η αυλαία για ελεύθερους, με τις σημερινές δια ζώσης επαφές να προχωρούν πολύ σημαντικά, φτάνοντας σχεδόν στα όρια της προφορικής συμφωνίας. 

Πιθανότατα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί θα έρθουν οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις από την ομάδα της Πιερίας, αν δεν προκύψει κάποιο σοβαρό απρόοπτο τις τελευταίας στιγμής (βέβαια δεν διαφαίνεται οποιαδήποτε… σκιά στον ορίζοντα). 

Ο Μάρκος Ντούνης πέρυσι έπαιξε σε Ολυμπιακό Βόλου (αρχικά) και Τρίκαλα (μέχρι πρότινος, με συμπαίκτη τον Ντόση και πανηγυρίζοντας την άνοδο), ενώ παλιότερα θήτευσε σε ΑΕΚ (συμπαίκτης με Καραγκιολίδη), Πανιώνιο, Άρη και Ηρακλή (συμπαίκτης με Ιντζόγλου και στις δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης, στους «κιτρινόμαυρους» και με Κυβελίδη). 

Με την έλευση του Ντούνη και του Καμερουνέζου, Μπουόλι, αναμένεται να πέσει η αυλαία ενίσχυσης στο «παρά ένα» για τον Πιερικό.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This