Επιλογή Σελίδας

Σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή, το Δημοτικό Γήπεδο της Νέας Ζωής μετονομάστηκε σε γήπεδο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος”, το απόγευμα της Τετάρτης, στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα Π.Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης 2012 – Α.Ε.Π. Ηρακλής. Ήταν μια απόφαση που είχε παρθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης το Νοέμβριο του 2015, λίγο καιρό μετά την απώλεια του Κατερινιώτη παράγοντα που συνέδεσε την παρουσία του στο ποδόσφαιρο με την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης αλλά και με την αποφασιστική συμβολή του στην επιστροφή του Ηρακλή στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μπροστά στη χήρα και την κόρη, το δίδυμο αδελφό του, Μπάμπη, τους γονείς του αείμνηστου ποδοσφαιράνθρωπου, φίλους, ανθρώπους του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού και πλήθος φίλων του πιερικού ποδοσφαίρου, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης μετονόμασε το γήπεδο της Νέας Ζωής σε γήπεδο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος σαν την “ελάχιστη τιμή στο πρόσωπό του και τη μνήμη του”. Την Ε.Π.Σ. Πιερίας εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Στέργιος Μπουσνάκης.

Εκ μέρους της Π.Α.Ε. Ηρακλής ο εκπρόσωπος τύπου και επικοινωνίας Γιάννης Ρουμελιώτης προσέφερε τιμητική πλακέτα. Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος προσέφερε μια φανέλα της ομάδας, στην κόρη του Θεόδωρου Παπαδόπουλου, Νικολέτα. Ο αδελφός του Θεόδωρου Παπαδόπουλου, Μπάμπης προσέφερε στους ανθρώπους της Π.Α.Ε. Ηρακλής μια εικόνα της Αγίας Αικατερίνης για τα αποδυτήρια της ομάδας. Το εικόνισμα παρέλαβαν ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος και ο φροντιστής Γιώργος Σιάγκας. Οι παλαίμαχοι του Ηρακλή προσέφεραν μια πλακέτα στον πατέρα του Θεόδωρου Παπαδόπουλου για να τιμηθεί η μνήμη του. Την πλακέτα προσέφερε η παλιά δόξα του Πιερικού και του Ηρακλή. Το παρών στό γήπεδο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” έδωσε και ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή, Μιχάλης Μπουκουβάλας που ήλθε στην Κατερίνη ακριβώς για αυτή τη στιγμή. Ο Μπουκουβάλας παρέλαβε κι αυτός μια εικόνα από τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. Ποντίων 2012, Μπάμπη Παπαδόπουλο.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος του φιλικού, εύκολη ήταν η επικράτηση του Ηρακλη, επι της ΑΕ Ποντίων στο φιλικό που έγινε στην Κατερίνη. Οι Κυανόλευκοι επικράτησαν με 0-6 παίζοντας με πολλά παιδιά από την Κ-20 και παίκτες που ακόμα δεν έχουν πολλά λεπτά στα πόδια τους. Τα γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης σημείωσαν οι Λουκίνας (5′, 25′), Αμαραντίδης (12′), Μπαρέτας (56′), Μπικιάρης (69′) και Ρόττας (78′).

Για τους Πόντιους Κατερίνης αγωνίστηκαν στο α’ μέρος οι: Αλεξίου, Μπατσάρας, Χατζηθεοδωρίδης, Γεωργιάδης, Νίκου, Κατσαμάγκας Κ. Καταχιώτης, Λυκούργος, Κατσαμάγκας Π., Κλιάνης, Χούτας
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : Μαργαρίτης, Γιαννάκος, Τζίμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Πλέσας, Στίκος, Κατσάρας, Σαχμπαζόφ, Σατσίδης και Γκουνταμάνης

Για τον Ηρακλή στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Μπαρέττας, Βοσνακίδης, Γουνόπουλο, Μπλέτσας, Αμαραντίδης, Ζιαμπάζης, Λουκίνας, Μπικιάρης και Κυνηγόπουλος
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιούδας, Λάσκαρης, Ρότας, Δούμτσιος, Αντωνίου, Χουζούρης, Βλαχόπουλος, Βερνάδος και Χατζηδίμπας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This