Επιλογή Σελίδας

Με σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο Σάκης Παπαβασιλείου ανακοίνωσε τους είκοσι που θα βρεθούν στο Νέου Κεραμίδι. Ανάμεσά τους δε θα είναι ο ανέτοιμος Παπαϊωάννου, οι τραυματίες Μπάλλας και Ισιάγκι καθώς και ο Φασίδης που θα απουσιάσει λόγω απώλειας συγγενικού του προσώπου, κάτι για το οποίο ο ΣΦΚ Πιερικός και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ο Παπαβασιλείου θα έχει στη διάθεσή του τον Σαραντίδη που εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής από κίτρινες κάρτες.

Στην αποστολή μετέχουν οι τερματοφύλακες Μπίντσης και Τσακνάκης καθώς και οι Γιαλαμίδης, Δεληγιάννης, Καλαϊτζής, Καρατάσιος, Κατσαβάκης, Κατσιαμήτας, Κυπαρίσσης, Κωνσταντινίδης, Μακρίδης, Ματζαλάκου, Μίγγος, Μπαλογιάννης, Μπλέτσας, Μυρωτής, Οικονομίκος, Οικονομόπουλος, Στόιος, Σαραντίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This