Επιλογή Σελίδας

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η μίνι – προετοιμασία του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή στο Αμύνταιο.
Η ομάδα της Πιερίας έχει την καλή ψυχολογία με το μέρος της μετά τα δυο συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα των δυο ισάριθμων αναμετρήσεων αλλά δεν χάνει την προσήλωση της στις επιτακτικές ανάγκες της κατηγορίας που επιβάλουν την προσοχή σε κάθε παιχνίδι και την αντιμετώπιση κάθε αντιπάλου, σα να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Με αυτή τη φιλοσοφία προετοιμάζει και για την επόμενη συνάντηση στο Αμύνταιο ο Λεωνίδας Μπίλης, ο οποίος γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες αυτού του παιχνιδιού και την μεγάλη προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλουν όσοι χρησιμοποιηθούν και πάρουν χρόνο συμμετοχής. 
Στο Αμύνταιο θα ταξιδέψουν οι: Καλαιτζίδης Απ., Χριστοδουλής, Καρτσαμπάς, Τουλκερίδης, Γιαζιτζόγλου Παν., Χατζηδίμπας, Μότσιας, Μυστρίδης, Τσενικλής, Κατσάρας, Γαρυφαλλόπουλος, Καλαιτζίδης Νίκ., Γιαζιτζόγλου Σάβ., Δαλαμήτρας, Σταλίκας, Ναζλίδης, Μαργαρίτης, Ρίζος, Λάντι Κόλα και Κατσιαμήτας.
Η αποστολή θα γευματίσει στο Ν. Κεραμίδι και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με προορισμό την κωμόπολη του νομού Φλώρινας.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ. Σιδηρόπουλος, Δεμερτζής και Κεσίσογλου (ΣΔ Πέλλας)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This