Επιλογή Σελίδας

Ολοληρώθηκε η προετοιμασία του Διαγόρα Σεβαστής για τον αυριανό αγώνα στην Λευκάδα, κόντρα στον Τηλυκράτη γαι το θεσμό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής και ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε γνωστούς και τους παίκτες που θα αναχωρήσουν αύριο στις 07:15 για το νησί του Ιονίου.

Όπως αναμενόταν, οι Τσαγκαράκης και Δημητρίου δε θα ταξιδέψουν με προορισμό την Λευκάδα, με σκοπό να προφυλαχθούν και να είναι έτοιμοι για το δεύτερο ταξίδι της ομάδας στο νησί την επόμενη Κυριακή, όπου θα αντιμετωπίσουν και πάλι τον Τηλυκράτη, αυτήν τη φορά για το πρωτάθλημα. Επίσης, σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε κόντρα στην Ιστιαία, επέλεξε να ξεκουράσει τους Βασιλειάδη, Σαμανίδη και Μπενίσκο.

Αντίθετα, “κάρτα επιβίβασης” πήραν οι Σκλιοπίδης, Ρένια και Χατζηκωνσταντίνου, των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν και μπορούν να αγωνιστούν κανονικά.

Αναλυτικά η αποστολή του Διαγόρα Σεβαστής:

Βασίλιεβιτς, Γούτσιος, Δεμηρτζόγλου, Ίτσιος, Καλουσίδης, Καράμπελας, Καρατζάογλου, Κούμπουλα, Κουντουριώτης, Λαγδάρης, Μυλωνάς, Ρένια, Ρωμανίδης, Σιδηρόπουλος, Σκλιοπίδης, Τάχος, Τερζής, Τσιώμης, Χατζηκωνσταντίνου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This