Επιλογή Σελίδας

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ήταν ένα από τα πρόσωπα που έκλεψαν την παράσταση στο Γκαλά της Φιλοθέης, καθώς κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 100 μ. εμπ. με 12.99 (2,2).

Χαμογελαστή Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έτρεξε την απόσταση κάτω από τα 13.00 για πρώτη φορά από το 2016 κι έδειξε είναι σε άριστη κατάσταση και σε θέση να απειλήσει ακόμη και το ατομικό της ρεκόρ (12.93). Η αθλήτρια έφυγε απογοητευμένη από τη Ρώμη, ωστόσο κατάφερε να ανακάμψει και να βρει τον καλό της εαυτό.

Νικήτρια της κούρσας ήταν η Πολωνή Κλαούντια Βόγτουνικ με το πολύ καλό 12.67 και τρίτη πίσω από την Ελληνίδα η Ναταλία Χριστοφή με 13.10. Η Σοφία Ιωσηφίδου ήταν πέμπτη με 13.57 και αν δεν είχε χτυπήσει στο εμπόδιο θα μπορούσε να διεκδικήσει καλύτερη επίδοση.

Είχα πολύ άγχος πριν τον αγώνα γιατί ήξερα πως αυτός ο αγώνας θα με κράταγε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Είμαι πολύ χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση, καθώς έτρεξα για πρώτη φορά από το 2016 κάτω από τα 13.00, αλλά με στενοχωρεί που δεν έδειξα αυτόν τον εαυτό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
“, είπε η αθλήτρια μετά το τέλος του αγώνα. Η Πεσιρίδου στις 22 του μηνός θα αγωνιστεί στο μίτινγκ της Μαδρίτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This