Επιλογή Σελίδας

Η προετοιμασία της Κυριακάτικης, δεύτερης συνεχόμενης εντός έδρας, αναμέτρησης με τον ισχυρό Ηρακλή Λάρισας, ξεκίνησε χθες, Τρίτη 27 Οκτωβρίου για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Ο Λεωνίδας Μπίλης έδωσε ρεπό την Δευτέρα στους ποδοσφαιριστές του, πραγματοποίησε τη χθεσινή προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα των εγκαταστάσεων του συλλόγου και έδωσε νέο ρεπό και σήμερα για να τους ξεκουράσει και να τους φρεσκάρει εν όψει της νέας δύσκολης δοκιμασίας, επί του ισχυρού Ηρακλή Λάρισας.

Το δύσκολο δεκαήμερο με τις τρεις αναμετρήσεις (εντός Μετέωρα, εκτός Αμύνταιο, εντός Καρίτσα) φόρτωσαν τα κορμιά των παικτών της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου, με τον έμπειρο Κατερινιώτη τεχνικό και τους συνεργάτες του, να δίνουν χρόνο ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές, πριν την κορύφωση της προετοιμασίας για το Κυριακάτικο παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διήμερο.

Δύσκολα θα προλάβουν Κόλα και Μυστρίδης, ενώ θα απουσιάσει ο Κοτσιαρίδης.

Στον αντίποδα όσον αφορά τις απουσίες, υπάρχει ικανοποίηση στο τεχνικό επιτελείο, για την κατάσταση των Κατσιαμήτα και Παρδάλη, που δείχνουν να ξεπερνούν ολοκληρωτικά τα προβλήματα τραυματισμών που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζαν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This