Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Το διήμερο του Champions League είναι πλέον παρελθόν για τις ομάδες και σειρά παίρνει σήμερα το Europa League με την 3η αγωνιστική του. Σε δύσκολη θέση οι γαλλικές ομάδες, που απόψε θα επιδιώξουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ως τελευταία ευκαιρία για πρόκριση, που ήδη μοιάζει δύσκολη. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Salzburg – OGC Nice     @ Stadion Salzburg
Group I
Αναμέτρηση επιβίωσης για τις δύο ομάδες, αφού αμφότερες ισοβαθμούν ως ουραγοί χωρίς βαθμούς, μετρώντας ήδη δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος -που ενδεχομένως να είναι και η ισοπαλία- μπορεί να σημαίνει και πρόωρο αποκλεισμό από τη συνέχεια.
Οι φιλοξενούμενοι Aiglons μας έχουν μπερδέψει με τις εμφανίσεις τους, αφού διαπρέπουν εντός συνόρων ενώ στο φετινό Europa κάτι δείχνει να τους λείπει. Στην πρεμιέρα παρουσιάστηκαν σφιχτοί ενώ η 2η αγωνιστική τους επεφύλασε μεγαλύτερες εκπλήξεις με τα 5 γκολ παθητικό. Θεωρούμε ότι απόψε έχουν την ποιότητα και το κίνητρο να φύγουν αήττητοι από το Salzburg, αυτό θα γίνει βέβαια μόνο εάν κρατήσουν χαμηλά το σκορ. Με εναλλακτική επιλογή το under, ποντάρουμε το Χ2.

AS Saint-Etienne – Qabala     @ Stade Geoffroy-Guichard
Group C
Η γηπεδούχος St.Etienne των δύο ισοπαλιών έως τώρα στη διοργάνωση, υποδέχεται την ουραγό του 3ου ομίλου που δεν έχει έχει ακόμη βαθμό μετρώντας δύο ήττες με τρία γκολ παθητικό σε καθένα από τα δύο παιχνίδια. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει αντικειμενικό φαβορί στην αναμέτρηση, όχι όμως σε τόσο χαμηλή απόδοση για μια ομάδα που γενικά δεν πείθει ειδικά στον επιθετικό τομέα.
Η δύναμη της έδρας αλλά και το κίνητρο μας οδηγούν στην επιλογή της έδρας και επειδή η απόδοση δεν μας ικανοποιεί θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων τουλάχιστον με δύο γκολ -με επιστροφή σε περίπτωση που επικρατήσουν ακριβώς με ένα γκολ διαφορά.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (Group I)
20:00 FC Salzburg – OGC Nice X2 (1.72) 0-1 FT
UEFA – Europa League (Group C)
22:05 AS Saint-Etienne (-1) – Qabala 1 (1.61) 1-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This