Επιλογή Σελίδας

Η αναστολή της έναρξης του πρωταθλήματος συνεχίζεται. Αυτό αποφασίστηκε στο σημερινό Δ.Σ. της Football League. Από κει και πέρα, επικυρώθηκε η βαθμολογία, μετά το κλείσιμο της υπόθεσης Λαμπρόπουλου και την αθώωση του Πανελευσινιακού, ωστόσο η πλευρά της Ζακύνθου θα καταθέσει ένσταση, αφού όπως αναφέρουν οι νησιώτες, εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης για την μετοχική σύνθεση των «σταχυοφόρων» η οποία είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί την προσεχή Πέμπτη (13/10) από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αντώνης Ρέλλας (Παναιγιάλειος), Αντώνης Λεβεντογιάννης (Απόλλων) καιΛεωνίδας Λεουτσάκος (Αχαρναϊκός) θα είναι οι τρεις εκπρόσωποι της Football League στη Γ.Σ. της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (14/10).

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Εξελέγησαν ως εκπρόσωποι της Football League για την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14/10/2016 οι κ.κ. Λεουτσάκος Λεωνίδας (ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ) με 18 ψήφους και Λεβεντογιάννης Αντώνης (ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ) με 10 ψήφους. Ορίστηκε ως αντίκλητος του προέδρου ο κ. Ρέλλας Αντώνης (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).

2. Επικυρώθηκε οριστικά η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 και παραμένει οριστικά στην κατηγορία η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This