Επιλογή ΣελίδαςΚαλησπέρα σας. Εύχομαι σε όλες και σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, με τον κορονοϊό. Το πρωτάθλημα ξεκινάει κάτω από αντίξοες συνθήκες και θα πρέπει να δείξουμε όλη μεγάλη προσοχή, τόσο για τους συμπαίκτες μας και γενικότερα για τα μέλη, τα οποία απαρτίζουν τις ομάδες, αλλά και για τις οικογένειες μας, διότι η υγεία είναι πάνω απ’ όλα.

Η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα θα είναι ιδιαίτερα αισθητή κι έχοντας ζήσει τον αγώνα Κυπέλλου και παρακολουθώντας τηλεοπτικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, διαπιστώνουμε όλοι ότι είναι πολύ κρύο να αγωνίζεσαι μπροστά σε άδειες εξέδρες. Ένας από τους λόγους που ήρθα στον Άρη, ήταν για να ζήσω αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας μας, όμως θα πρέπει να κάνω υπομονή, όπως όλοι, μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από χρόνια στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη για να παίξω επαγγελματικά μπάσκετ σε μια ομάδα. Ο Άρης μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους, οι οποίοι με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δίνω κάθε φορά το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να κερδίζει.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση με το Μεσολόγγι, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1. Απέκτησε τις τελευταίες βδομάδες τρεις νέους παίκτες και δεν έχουμε πλήρη εικόνα γι’ αυτή.

Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα, ώστε να ‘χτίσουμε’ ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά καινούργια πρόσωπα και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αρκετούς λόγους.

Γιάννης Κουζέλογλου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This