Επιλογή Σελίδας

Στις δύο φάσεις που καθόρισαν την έκβαση του αγώνα στάθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Γιάννης Γκούμας, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα με την Τσεχία. Θετικά, παρά την ήττα, δήλωσε πως βλέπει το μέλλον της ομάδας ο Μάριος Βρουσάι.

«Κάναμε μια καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο και παρουσιαστήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί. Συνεχίσαμε να παλεύουμε ακόμη κι όταν μείναμε με δέκα παίκτες, ωστόσο ήρθε ένα λανθασμένο σφύριγμα, αυτό του πέναλτι που δεν ήταν σε καμία περίπτωση κατά τη γνώμη μου, αφού ο παίκτης μας πάει καθαρά στη μπάλα, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να μην έχουμε ούτε τις σωματικές, ούτε τις ψυχικές δυνάμεις να γυρίσουμε το παιχνίδι. Παρά την ήττα, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, παλιών και νέων, σε ένα παιχνίδι που είχαμε πολλές αντιξοότητες, το αριθμητικό μειονέκτημα για πάνω από ένα ημίχρονο κι ένα λανθασμένο σφύριγμα πέναλτι που αποδείχθηκε καταδικαστικό».

Η νέα Εθνική Ελπίδων και τα νέα παιδιά που θα τη στελεχώσουν είναι τα σημεία στα οποία θα εστιάσουν τώρα όλοι στην ομάδα. Γι αυτό το θέμα, ο Γιάννης Γκούμας τόνισε:

«Η προσπάθεια συνεχίζεται. Χάσαμε έδαφος με την καραντίνα, παίζοντας με αντιπάλους που είχαν επίσημα παιχνίδια, σε αντίθεση με μας. Παλιοί και νέοι παίκτες έκαναν μια άνιση προσπάθεια. Τώρα θα εστιάσουμε στα νέα παιδιά, καθώς η μισή ομάδα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που ηλικιακά μπορούν να συνεχίσουν στην Ελπίδων. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Το ταλέντο υπάρχει».

Ο Μάριος Βρουσάι από την πλευρά του, έδειξε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και αισιόδοξος, παρά την ήττα:

“Η ομάδα έκανε την προσπάθειά της και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά μέχρι την αποβολή. Στη συνέχεια, με δέκα παίκτες, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, αν και πάλι συνεχίσαμε να παλεύουμε. Υπάρχουν νέοι παίκτες με ικανότητες και οι προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί ξανά μια δυνατή Εθνική Ελπίδων”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This