Επιλογή ΣελίδαςΈπειτα από ένα νικηφόρο παιχνίδι, που ήταν πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο, για το Basketball Champions League κόντρα στην Ρίτας Βίλνιους, έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα μια σκληρή ομάδα, όπως είναι ο Ιωνικός.

Είθισται ύστερα από μεγάλες νίκες, τα παιχνίδια να είναι ακόμη πιο δύσκολα, γιατί σίγουρα το μυαλό χαλαρώνει και εμφανίζεσαι ανέτοιμος. Γι’ αυτό, εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ιωνικό, προκειμένου να αποτελέσουμε την εξαίρεση στον κανόνα.

Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα που παίζει ένα ιδιαίτερο στιλ μπάσκετ, με πολλά τρίποντα και χαμηλά σχήματα, όπου όλοι οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να απειλήσουν απ’ έξω. Παράλληλα, παίζει με πολλές αλλαγές στα σκριν, επομένως εμείς πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού του Ιωνικού και να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά έχουν την εμπειρία να κατανοήσουν ότι το παιχνίδι στο Βίλνιους τελείωσε και ότι πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαστε πλέον ομάδα που σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε έξτρα δυσκολίες, γιατί όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν!

Γιάννης Αθηναίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This