Ο Πιερικός Ρυακίων πέρασε νικηφόρα από το Βατάν, όπου επικράτησε του γηπεδούχου Βατανιακού με 1-2, στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Ο Βατανιακός απέτυχε να πάρει τον πρώτο του βαθμό και παραμένει ουραγός, ενώ από αυτή τη νίκη του ο Πιερικός Ρυακίων βρίσκεται στην 6η θέση με 6 βαθμούς.
Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Λιοτήρης στο 16′ με διαγώνιο σουτ, ενώ ο Πιερικός Ρυακίων διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Μάνης στο 76′, και πάλι με σουτ, νίκησε τον Βούρα.
Το μόνο που κατάφερε ο Βατανιακός ήταν να μειώσει με τον Ισλάμι ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των ενενήντα λεπτών, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Τσαγκαράκη.
Διατητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Γιαμούζη και Κωτούλα.
Βατανιακός: Βούρας, Μαργαρίτης (38′ Βασιλειάδης), Ισλάμι, Καραγκούνης, Παπαζήσης, Φορτομάρι, Ντερβίσι (56′ Θεοδωρίδης), Παπαγιανόπουλος (65′ Ρούντο), Γεωργής, Βέτσος, Τραχίδης.
Πιερικός Ρυακίων: Τσαγκαράκης, Αδαμίδης, Κουσουρής (90′ Δημητριάδης), Κακάνης Γ., Στέφος, Μποταΐτης, Κακάνης Χ., Ματζόλης (46′ Σιδηρόπουλος), Λιοτάρης, Μπαμπατζιάνης.