Επιλογή Σελίδας

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΓΣ Διαγόρας χρηματική ποινή ύψους €500,00. (αγώνας της 11.10.2023, Διαγόρας – Παναιτωλικός, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος).

Απαλλάσσει τον Δημήτριο Σιδηρόπουλο, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, από το αποδιδόμενο σε βάρος του πειθαρχικό αδίκημα του άρθρου 21 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Επιβάλλει στο σωματείο ΜΓΣ Ορφέας Ελευθερούπολης χρηματική ποινή €800,00 και ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών, για παράβαση του άρθρου 21 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (πλαστογραφία και νόθευση εγγράφου).

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου ΑΣ Μαγνησιακός Βόλου τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:

  • απώλεια του προγραμματισμένου για τις 29 Οκτωβρίου 2023 αγώνα μεταξύ του σωματείου Κιλελέρ και του εγκαλούμενου σωματείου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με τέρματα 3-0
  • χρηματική ποινή ύψους €3.000,00
  • αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται
  • αφαίρεση πέντε βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί

Απαλλάσσει το σωματείο Πανιώνιος και το σωματείο Ηλυσιακός, αμφότερα για το πειθαρχικό παράπτωμα του άρθρου 15 παράγραφος 4 εδάφιο α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αγώνας της 07.10.2023, Πανιώνιος – Ηλυσιακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This