Επιλογή ΣελίδαςΤην στήριξή του στο πρόσωπο του Παναγιώτη Φασούλα στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης έκανε γνωστή ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, Αντώνης Παπαγιαννούλης, με σχετική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο.

Αυτή η δήλωση έρχεται σε συνέχεια της επιστολής, μέσα από την οποία έξι πρόεδροι Ενώσεων, ένα επίτιμος πρόεδρος κι ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ εκφράζουν την στήριξή τους στον Παναγιώτη Φασούλα.

Η επιστολή:

“Με σεβασμό στο παρελθόν και το παρόν -άλλωστε είμαστε κομμάτι του- αλλά με το βλέμμα στο μέλλον και στην επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ, ανακοινώνουμε ότι εν όψει των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στεκόμαστε στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα.

Συντασσόμαστε μαζί του στη νέα προσπάθεια, για να έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες στο ελληνικό μπάσκετ, δίχως αυτό να σημαίνει ότι είμαστε απέναντι σε κάποιον άλλον. Το αντίθετο! Το ελληνικό μπάσκετ μας χρειάζεται όλους. Μας θέλει ενωμένους και δυνατούς.

Δεν διαγράφουμε τίποτα από όσα έχουν γίνει ως τώρα, όμως «ζω σημαίνει εξελίσσομαι». Οφείλουμε λοιπόν να εξελιχθούμε, εναρμονιζόμενοι στην εποχή μας, με βελτιωμένο τρόπο διοίκησης αξιοποιώντας και τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες, μα πάνω απ’ όλα διατηρώντας σταθερές τις αθλητικές αξίες και αρχές.

Οι αρχές αυτές, που μας διέπουν από την πρώτη ημέρα που ασχοληθήκαμε με το μπάσκετ, θα είναι οδηγός και σε αυτήν τη συνεργασία και συμπόρευση με τον Παναγιώτη.

Με τιμή και μπασκετικούς χαιρετισμούς

  • Βαγγέλης Λυμπεράτος, πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ
  • Μπάμπης Μαρκάκης, πρόεδρος ΕΚΑΣΚ
  • Κώστας Νικάκης, πρόεδρος ΕΣΚΑΒΔΕ
  • Ιωάννης Παλάτος, επίτιμος πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ
  • Αντώνης Παπαγιαννούλης, πρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΜ
  • Λάζαρος Σαββίδης, πρόεδρος ΕΚΑΣΔΥΜ
  • Γιάννης Τσουμής, Α’ αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΘ”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This