Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση – επιστολή προς την επιτροπή διαιτησίας εξέδωσε η Αναγέννηση Σφενδάμης, η οποία εκφράζει τα παράπονα της για τη συμπεριφορά του διαιτητή Γιαμούζη, στον αγώνα της με τον ΑΟ Παραλίας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η ήττα της ομάδας μας δεν προήλθε από διαιτητικά λάθη αλλά από την κάκιστη εμφάνιση μας. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και είναι λογικό να συμβαίνουν… Γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι ερασιτεχνικές κατηγορίες, για να μαθαίνουμε όλοι. Αυτό που δεν ανεχόμαστε όμως είναι να ξεστομίζει ο οποιοδήποτε διαιτητής εκφράσεις όπως το “βούλωστο” προς τους παίκτες. Γίνεται επικίνδυνος για πολλούς λόγους.

Ο κύριος Γιαμούζης επιτέθηκε φραστικά σε ποδοσφαιριστή της ομάδας με αρκετούς μάρτυρες εντός αγωνιστικού χώρου, εν ώρα αγώνα και μετά την λήξη του. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον κάθε αρμόδιο να επιληφθεί επί του θέματος άμεσα. Ο ακατάλληλος αυτός άνθρωπος, ο οποίος με τις πράξεις του μπορεί να προκαλέσει χειρότερες καταστάσεις, απαιτούμε να μην οριστεί σε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Επίσης μπορεί να οριστεί στην φιλόξενη Σφενδάμη οποιαδήποτε στιγμή. Είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής μας σφυρίζει προκλητικά. Τέλος συγχαρητήρια στην ομάδα της Παραλίας για την άψογη φιλοξενία της και για την άξια νίκη της.

Για την Αναγέννηση Σφενδάμης

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Σταματίδης Νικόλαος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This