Επιλογή Σελίδας

Σε άλλη ημερομηνία θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στην Κοζάνη και τον Δία Δίου που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Λόγω της ένταξης του Νομού Κοζάνης στο Επίπεδο 4 – Αυξημένου Κινδύνου από αύριο 16 Οκτωβρίου και για 14 ημέρες, όλες οι αθλητικές δραστηριότητες αναστέλλονται κι έτσι η ομάδα της Κοζάνης αναστέλλει προπονήσεις και κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Η ανακοίνωση του σωματείου της Κοζάνης:

«Λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στο νομό Κοζάνης, η περιοχή μας τίθεται από αύριο 16-10-2020 ώρα 06.00 και για 14 ημέρες έως και 29-10 2020, στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, σύμφωνα με τον Χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας.

Επακόλουθο αυτής της απόφασης είναι η αναστολή των προπονήσεων αλλά και των επίσημων αγώνων της ομάδας μας, η αναστολή των προπονήσεων όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας αλλά και οι προπονήσεις του τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής. Θα επανέλθουμε με ανακοίνωση μετά την λήξη των μέτρων».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This