Επιλογή Σελίδας

Με 4-0 επιβλήθηκε ο Αιγινιακός της Βέροιας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο “Γιάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου. Οι Αιγινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 40′ με τον Σγκούρι, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε ως το τέλος του α’ μέρους ενώ στο β’ μέρος, ο Φασίδης με δυο γκο στο 48′ και στο 75′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ρανγκέλοφ.
Η εικόνα και η απόδοση των ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού ήταν πολύ καλή, απέναντι σε μια Βέροια που αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ20 αλλά και τα νέα της αποκτήματα (Βασιλαντωνόπουλος, Άντονις, Κωνσταντινίδης).

Επίσης επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας για τον Boris Živanović, ο οποίος αγωνιστηκε στο φιλικό.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Πολυχρόνης, με βοηθούς τους Θεοδώρου και Ζέρβα.

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Ζούρκος, Κυζερίδης, Γκατζολάρι, Ζγκούρι, Γκούρτσας, Ζιβάνοβιτς (υπό δοκιμή).
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ρανγκέλοφ, Παπαδόπουλος, Φασίδης, Ράντκο, Μουκίδης, Καρακώστας, Πατράλης, Ποσίνκοβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατσογιώργος και Παντεκίδης.
Βέροια (Τόλης Τερζής): Σαφαρίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Άντονις, Δόρης, Ιακωβίδης, Καραγιάννης, Στυλίδης, Κωνσταντινίδης.
Έπαιξαν και οι Βενετικίδης, Κουμπαρόπουλος, Παντέλογλου, Πέλκας, Μίκα, Τζελέπης, Ζυγκερίδης.

  • Ο Αλέκος Βοσνιάδης βρέθηκε στις κερκίδες του “Γιάννης Παραλυκίδης, αλλά την ομάδα “κοούτσαρε” ο τεχνικός της Κ20, Τόλης Τερζής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This