Επιλογή Σελίδας



Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 4 σημερινές αναμετρήσεις:

Parma – Cosenza
Stadio Ennio Tardini
Η Parma θεωρητικά έχει το πάνω χέρι σε αυτή την αναμέτρηση που υποδέχεται στην έδρα της την Cosenza. Ωστόσο, η Parma στα δύο τελευταία ματς της δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά ούτε η Cosenza είναι αρκετά σταθερή στο σκοράρισμα. Να σημειωθούν λιγότερα από 3,5 τέρματα σε απόδοση 1,55.

Bologna – Spezia
Stadio Renato Dall’Ara
Τόσο η Bologna όσο και η Spezia έχουν ανάλογη πορεία στο πρωτάθλημα κάτι που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία της Serie A. Ωστόσο, στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος η Bologna έχει περισσότερα θετικά αποτελέσματα και φαίνεται να είναι σε καλή φόρμα. Νίκη της Bologna σε απόδοση 1,79.

Cagliari – Hellas Verona
Sardegna Arena
Με εξαίρεση τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής και για τις δύο ομάδες, είναι αρκετά συνεπείς στο σκοράρισμα. Ακόμη, ιδιαίτερα η Cagliari έχει την τάση να δέχεται εύκολα γκολ και το ίδιο ισχύει και για τη Verona, ειδικότερα στα τελευταία 5 ματς της. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,60.

Udinese – Fiorentina
Stadio Friuli/Dacia Arena
Η Fiorentina διανύει περίοδο αφλογιστίας καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα δεν έχει σημειώσει ούτε ένα τέρμα. Από την άλλη πλευρά η Udinese έχει σημειώσει 2 γκολ στα 3 τελευταία ματς τους. Ακόμη, οι δύο ομάδες έχουν δεχθεί λίγα ή καθόλου τέρματα στις τελευταίες αγωνιστικές. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,21.

Συνοπτικά:
Italy – Coppa Italia (Quarto turno)
15:30 Parma – Cosenza Under 3,5 Goals (1,55) 2-1 FT
18:30 Bologna – Spezia 1 (1,79) 2-2 FT
18:30 Cagliari – Hellas Verona Goal/Goal (1,60) 2-1 FT
18:30 Udinese – Fiorentina Under 2,5 Goals (2,21) 0-0 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This