Επιλογή Σελίδας



Του Παναγιώτη Πετρόπουλου

Η EA εξήγησε γιατί η έκδοση του FIFA 21 για κονσόλες διαθέτει περισσότερα στοιχεία από την έκδοση για PC. Ο Aaron McHardy, executive producer της EA, δήλωσε ότι η έκδοση του FIFA 21 για PC χάνει ορισμένα χαρακτηριστικά ούτως ώστε να μην είναι πολύ υψηλές οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος του τίτλου. Το νέο παιχνίδι του δημοφιλούς franchise έρχεται με μια πληθώρα χαρακτηριστικών τόσο για τις κονσόλες νέας γενιάς, δηλαδή τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S, όσο και για τα PlayStation 4 και Xbox One. Μερικά από αυτά είναι η λεπτομέρεια στους μύες των παικτών, η παραμόρφωση της μπάλας, τα πιο ευλύγιστα animations και μια ολοκαίνουργια κάμερα.

Ο McHardy συνέχισε λέγοντας πως, λαμβάνοντας υπόψη τα PCs που υπάρχουν στον κόσμο, πάντα σε συνάρτηση με τα specs τους, η εταιρεία αποφάσισε πως θα έπρεπε να υπάρξουν αυτές οι περικοπές για να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες να δοκιμάσουν τον τίτλο.

Το FIFA 21 κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Στις 4 Δεκεμβρίου αναμένεται η έκδοσή του για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This