Επιλογή Σελίδας

Με το διπλό στις “αποσκευές” του έφυγε από την Έλαφο ο Απόλλων Ράχης μετά την νίκη του επί του Ταύρου με σκορ 2-1 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.
Αυτή ήταν η δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Κώστα Τριανταφύλλου, έχοντας πλέον έξι βαθμούς, ενώ ο Ταύρος του Ζαχαρία Γκούτζα δεν έχει νίκη παρά μόνο μία ισοπαλία.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων είχε την υπεροχή και προηγήθηκε στο σκορ 0-1.
Στο 2′ ο Ορφανίδης με ατομική ενέργεια και σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής ανάγκασε τον γκολκίπερ του Απόλλωνα να μπλοκάρει την μπάλα δύσκολα με διπλή προσπάθεια.
Στο 22′ μετά από βαθιά μεταβίβαση κάτοχος της μπάλας έγινε ο Χρήστος Κατσαμάγκας ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Τσιλίκωφ και από πλάγια θέση ευστόχησε στο σουτ που επιχείρησε ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Στο 34′ διαγώνιο σουτ του Αβριωνίδη εντός περιοχής, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 45′ κοντινό πλασέ του Ι. Ν. Κατή, η μπάλα πάνω στα χέρια του γκολκίπερ του Ταύρου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ισοφάρισαν, όμως λίγο πριν το τέλος δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα, ενώ δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Θωμόπουλο να πραγματοποιεί την απόκρουση της χρονιάς.
Στο 56′ διαγώνιο σουτ του Κατσαμάγκα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσιλίκωφ.
Στο 66′ ο Κώστας Ορφανίδης με εξαιρετικό σουτ από καλή θέση ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 82′ κεφαλιά του Τραούδα η μπάλα μόλις άουτ.
Στο 84′ ο Κατσαμάγκας με σουτ από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο.
Στο 88′ πλασέ του Αβριωνίδη μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Τσιλίκωφ και στην επαναφορά με νέο πλασέ ο Γιάννης Ν. Κατής διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Στις καθυστερήσεις ο Τσαταλμπάς εκτέλεσε δυνατά πλάγιο άουτ, γυριστή κεφαλιά πάσα του Ορφανίδη προς τον Κατσιούλα ο οποίος με νέα κεφαλιά από την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια καθώς ο Θωμόπουλος με φοβερή εκτίναξη στο δεξί δοκάρι απέκρουσε σε κόρνερ και χάρισε στην ομάδα του το πολύτιμο τρίποντο.
Πολύ καλή η διαιτησία του Λάμπρου Ντασιόπουλου με βοηθούς τους Ζαχαρία Γερμανό και Κώστα Παντζιάλα.
 
 
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ταύρος Ελάφου: Τσιλίκωφ, Τσαταλμπάς, Λαζαρίδης, Μπομπόλης, Μουσταφά, Μπανάβας, Κατανάς (60΄ Μποζίδης), Λιανός, Χαϊλαζίδης (67΄ Κατσιούλας), Ορφανίδης, Μητσιόπουλος.
Απόλλων Ράχης: Θωμόπουλος, Τοστσίδης, Χ. Βελέντζας, Τραούδας, Στεφανίδης, Γ, Βελέντζας (80΄ Ζησημόπουλος), Ι.Ν. Κατής, Τριανταφύλλου (90΄+ Βελώνης), Κατσαμάγκας, Καρακούσης (89΄ Βαϊτσόπουλος), Αβριωνίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This