Επιλογή Σελίδας

Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 3 σημερινές αναμετρήσεις:

Napoli – Perugia
Stadio San Paolo
Παρά τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, η Napoli δεν είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα όσον αφορά την επίθεση. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τη μεταξύ τους παράδοση, στα 4 μέχρι στιγμής μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί από 0 έως 2 τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 3,00.

Lazio – Cremonese
Stadio Olimpico di Roma
Η Lazio έχει καθαρό πλεονέκτημα απέναντι στην Cremonese η οποία δεν είναι από τις ισχυρές ομάδες της Serie B. Επιπλέον, δεν έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και μάλιστα, έχει σημειώσει μόλις 14 γκολ σε 18 παιχνίδια, έτσι, φαίνεται πολύ δύσκολο να σκοράρει απέναντι στη Lazio. Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,86.

Inter – Cagliari
Stadio Giuseppe Meazza
Και οι δύο ομάδες θέλουν να αποσπάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για δικούς της λόγους η κάθε μία. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά εύκολα, αλλά και δέχονται γκολ εξίσου εύκολα. Σε 6 από τα 8 τελευταία ματς της Inter και σε 7 από τα 9 τελευταία ματς της Cagliari έχουν σκοράρει αυτές και η εκάστοτε αντίπαλοί τους. Επιπλέον σε 5 από τα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,91.

Συνοπτικά:
Italy – Coppa Italia
16:00 Napoli – Perugia Under 2,5 Goals (3,00) 2-0 FT
19:00 Lazio – Cremonese No Goal (1,86) 4-0 FT
21:45 Inter – Cagliari Goal/Goal (1,91) 4-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This